- śr kwie 15, 2020 12:55 pm
noelmaxim pisze: Nexus, szczerze mówiąc, czy nadal uważasz, że po tych częściowo niemożliwych prowokacjach, obrazach i wygłupach to ma sens? Ja również uważałbym to za dobre, ale to niemożliwe, ponieważ teatr wciąż by trwał! Czasami tutaj jest zazdrość, wcale nie o człowieka, jednostkę, chodzi – dziwne, szokujące, nagle wszystko idzie po schemacie F, pełną parą, wszystko jest robione tak samo!! Kiedyś prosiłem moich klientów, aby nie pisali tych sprawozdań, zwłaszcza dlatego, że miałem okazję towarzyszyć im w ich planach, właśnie dlatego, że kolejnym rozdziałem po niemożliwych obrazach, pomówieniach i denuncjowaniu byłby shitstorm i gromienie!Dlatego właśnie planuję zgłosić się tutaj po pomyślnym zakończeniu i zaprezentować sceptykom (do których również należę) wynik. Apropos, o co chodzi, sugerujesz, że nie należy ujawniać tutaj wyników? W takim razie nie ma sensu forum, klienci mogą od razu skontaktować się z maklerem finansowym. Kolejny dowód na to, że tutaj nie mogą odbywać się obiektywne dyskusje.