Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Handel z opcjami binarnymi

Napisany przez benhuebner

Witajcie,

zarejestrowałem się tutaj ze względu na ten post.

Muszę powiedzieć, że jest naprawdę przerażające, ile błędnych informacji tutaj podawanych, nie chcę tu teraz stawiać opcji binarnych jako świętego Graala systemów finansowych, ale chciałbym coś wyjaśnić.

Brokerzy (większość) mają oczywiście swoją siedzibę za granicą, co przynosi im korzyści podatkowe, zakładać, że nie są uczciwi tylko dlatego, że nie mieliśmy z nimi do czynienia, jest dość problematyczne.

Doradzanie komuś, żeby trzymał się z dala tylko dlatego, że nie zna się na tym, jest moim zdaniem kompletnie nietrafione.

Osobiście zacząłem grać w opcje binarne 2 miesiące temu, co nie oznacza, że od razu zawieram transakcje, na szczęście tutaj nie trzeba tego robić, żeby nauczyć się handlować opcjami binarnymi.

Krótko o moim podejściu:
Udaję się na stronę internetową mojego brokera i na stronę z wynikami czasu rzeczywistego (tak, kursy się różnią).
Następnie czekam na wskaźnik, aby kupić lub sprzedać (Góra - Dół), porównuję wcześniej oba kursy. Jeśli są prawie identyczne (co jest prawie zawsze prawdą u brokera, w którym jestem), notuję sobie wartości i później sprawdzam, jak zmieniał się kurs oraz czy poprawnie ustawiłem swoją analizę.
W ten sposób mogę opracować taktykę, nie wydając ani grosza, a gdy zdobędę doświadczenie, zacznę inwestować prawdziwe pieniądze.

@cartrader13
Można osiągnąć tylko 71% zysku?
Matematyka 6 polega na tym

jest to dość łatwe do obliczenia i warto się tym zainteresować, zamiast po prostu odpowiadać na coś, co przeczytano.

masz szansę na zysk 71% i Twoja stratę zabezpieczoną na poziomie 15%
więc zakładasz, powiedzmy, 100 euro.
Twoja rzeczywista strata może więc wynieść nie 100, ale 100 - 15 % = 85 euro.
jeśli postawisz 100 euro i wygrasz, otrzymasz 71 euro.
Przy ryzyku 85 euro i zysku 71 euro, zysk wynosi około 83,5%.

Jeszcze jedna sprawa:
Opcje binarne są grą losową i lepiej jest pójść do kasyna! Czy coś przegapiłem? przy obstawianiu na Czerwony lub Czarny nie ma czynnika wpływającego na kulkę, który miałby większe szanse na wylądowanie na konkretnej kolorze.

Jednak istnieje wiele czynników w przypadku opcji binarnych, które wpływają na cenę, ale sztuką jest znalezienie właściwych. (Ja jeszcze ich nie znalazłem).

Podsumowując, opcje binarne są BARDZO spekulacyjne i trzeba naprawdę uważać, ale z odrobiną cierpliwości i gotowości do nauki można tu zarobić dobrze.
Zakładam, że potrzeba około 6 miesięcy, aby poczuć, na co trzeba reagować, ale wciąż nie jestem ekspertem !!!!!

Dosyć na pierwszy post.
Chcę jednak wyraźnie powiedzieć, że nie sugeruję tutaj, że w przypadku opcji binarnych czeka wielkie bogactwo, ale również demonizowanie tego nie jest właściwym podejściem, mogę powiedzieć, że bardzo wiele się nauczyłem w bardzo krótkim czasie, ponieważ szybko otrzymuję informacje zwrotne na moje działania.

Zgadzam się z Tobą w pełni! Handel opcjami binarnymi wymaga nauki i praktyki, potrzebny jest także dobry broker (co nie jest łatwe, ale jest kilka dobrych), ale potem można naprawdę ładnie zarabiać na opcjach binarnych! Jednak istnieją pewne ograniczenia, nie zaleciłbym nikomu handlowania więcej niż powiedzmy 200 USD/EUR za pozycję, raczej nawet mniej, bo w przeciwnym razie brokerzy mogą zwrócić na nas uwagę, ale jeśli pozostaniesz w ramach rozsądku (różni się to oczywiście od brokera do brokera), to może się udać, tak jak mi!

Obserwuję moją własną strategię (kilka postów wyżej można ją znaleźć) i jestem z niej całkiem zadowolony. Jednak w handlu online bardzo często własna dyscyplina czy emocje są największym problemem, i powodem wielu porażek, nawet jeśli korzysta się z dobrej strategii, więc rzeczywiście trzeba to naprawdę nauczyć się!

Napisany przez georg_bln

Ostrzegam z własnego doświadczenia przed ZoomTraderem.
To czysta platforma oszustw. Ze względu na tzw. regulamin jest praktycznie niemożliwe wypłacenie swoich środków.

Dzisiaj (10.06.14) zalogowałem się na to forum, ponieważ interesują mnie opcje binarne.
Od początku 2014 roku handluje opcjami na platformie Zoomtrader............. zarówno wygrywałem, jak i przegrywałem................. ale każda strata była zawsze moją winą (chciwość zjada rozum). Kiedy raz zrobiłem zyski i poprosiłem o wypłatę...........proces ten przebiegł całkowicie bezproblemowo........(może to było zasługą dobrego kontaktu z menedżerem konta..)
Przy pierwszym depozycie (250 €) miałem od razu menedżera konta na plecach............... i był i nadal jest naprawdę dobry.
W międzyczasie miałem pozytywne doświadczenia z tą platformą transakcyjną..... w przeciwieństwie do innych dostawców.
Bardzo odradzam korzystanie z robotów wygrywających.................. sposób ręczny opisany jest wyżej......... i TAK własnie jest.........

Pozdrowienia
georg_bln

Napisany przez BremerNeuling
Cześć
Jestem tutaj nowy, ponieważ interesuję się handlem opcjami binarnymi.
Założyłem konto demo z fikcyjnymi pieniędzmi. I jak każdy, najpierw po prostu starałem się, co się da. Miałem też szczęście. Ale to tylko szczęście. Chciałbym się jednak więcej nauczyć i nie chcę się wzbogacać, ale dodatkowy dochód, który sprawia przyjemność, byłby miły. Teraz moje pytania...
Jak i gdzie obserwować rynek poprawnie?
Jaki broker jest naprawdę godny zaufania i działa uczciwie?
Kto ma wskazówki dotyczące strategii i doświadczenia?
Mój plan to zawieranie nie więcej niż 3 do 4 transakcji dziennie i na razie zejście do minimum 25 euro.
Aha, proszę o poważne odpowiedzi, a nie to, co jest powszechne na forach...
Dzięki z góry wszystkim

Napisany przez Loddar13
Cześć,

również od pewnego czasu interesuję się opcjami binarnymi i tak jakby badałem teren.
Jak już wielokrotnie wspominałem, moim zdaniem to po prostu zakład, jednak jest to zakład, gdzie przynajmniej mogę dostrzec trend.
Nadal szukam odpowiedniego brokera, więc jeśli ktoś ma już jakieś doświadczenia, będę wdzięczny za każdą wskazówkę.

Pozdrowienia

Cześć,

od pewnego czasu interesuję się opcjami binarnymi i tak jakby badałem je.
Jak już wielokrotnie wspomniałem, moim zdaniem jest to po prostu zakład, ale taki, w którym przynajmniej mogę rozpoznać trend.
Nadal szukam odpowiedniego brokera, więc jeśli ktoś ma doświadczenie, będę wdzięczny za każdą wskazówkę.

Pozdrowienia

Też mam takie samo podejście. Interesują mnie sposoby postępowania i doświadczenia. Przypuszczam, że najlepiej jest śledzić wiadomości tak jak w przypadku akcji i postawić na długoterminowe inwestycje. Kto odnosi sukces w tej dziedzinie? Jaka była początkowa stawka i zysk? Moim celem jest osiągnięcie zysku w wysokości 500 do 600 zł miesięcznie. Czy to realistyczne?

Napisany przez georg_bln

To samo dotyczy mnie. Interesują mnie procedury i doświadczenia. Przypuszczam, że tak jak w przypadku akcji, najlepiej jest śledzić wiadomości i inwestować długoterminowo. Które korzystają z tego sukcesu? Jaka była początkowa stawka i zysk. Moim celem jest osiągnięcie 500-600 miesięcznie. Czy jest to realistyczne?

Najpierw trzeba zdecydować, którą metodę analizy preferuje. Jedni śledzą wiadomości rynkowe............. inni preferują analizy wykresów.......... a jeszcze inni polegają na tzw. biuletynach giełdowych. Zakładając, że preferuje się analizę techniczną......... czyli analizę wykresów...(tak jak ja). Wówczas należy znaleźć oprogramowanie, które jest 1. darmowe i 2. zapewnia kursy w czasie rzeczywistym. Na początek wystarczy ............netdania.com....................... załóż konto i sprawdź program. Następnie zapoznaj się z funkcjami programu. Następnie znajdź platformę do handlu opcjami binarnymi........ wybór jest duży.............. strony reklamowe są nieskończone......... Osobiście miałem dobre doświadczenia z Zoomtrader.com............ program działa stabilnie, obsługa jest ok. W przypadku innych platform obsługa również była ok............ ale program nie działał na moich komputerach z nieznanych mi powodów......... a obsługa nie mogła rozwiązać tego problemu technicznego. Przy późniejszej próbie zwrotu mojej wpłaty również pojawiły się problemy...... dlatego obecnie handluję tylko z ....Zoomtrader.... Aby jasno to wyjaśnić: TO WYRAŹNIE NIE jest reklamą dla tej platformy........... Każdy musi zdobyć własne doświadczenia.....a te doświadczenia zdobywa się, gdy chodzi o WYPŁATY....... WPŁATY są proste w każdej platformie. Ponadto należy zwrócić uwagę na warunki handlowe poszczególnych platform: Wiele oferuje tzw. bonusy............ ALE: aby otrzymać wypłatę, trzeba obrócić kwotą bonusową wielokrotnie............ a to jest trudne. Podsumowując: lepiej zrezygnować z bonusu. Co do ostatniego pytania: oczywiście, można zarobić 500-600 € miesięcznie, jeśli opanuje się metody analizy................. ALE rzadko z początkowym kapitałem 250 € !!!! Przykład obliczeń: 250 € kapitał początkowy Kwota zakładu na transakcję: maksymalnie 10% na transakcję = 25 € Teraz każdy może kontynuować obliczenia.............. Ostateczne ryzyko jest takie: Jeśli osiągniesz zysk, stajesz się zbyt pewny siebie...... i stawiasz wyższe sumy w przypadku strat............ i przegrywasz........................ Powiedzenie giełdowe w tym przypadku brzmi: Chciwość zjada rozum........... Pozdrowienia georg_bln

Cześć Georg, najpierw dziękuję za odpowiedź. Nie, ja nie uważam tego za reklamę, takie wskazówki pomagają i próbuję stosować to, o czym piszesz. Muszę zdecydować, czy zgadzam się z Tobą, czy może coś innego działa lepiej dla mnie. Na początku nie wpłacę więcej niż 200. Planowane 500-600 to czysta przyszłość, ale mam zamiar być tam za około rok. Dzięki za informacje.

Napisany przez georg_bln

albo czy coś innego działa lepiej dla mnie-
Jasne na początku nie wpłacę więcej niż 200. O zamierzonych 500-600 można tylko marzyć, ale planuję być tam za około rok
Dzięki za informację

Na początku................sugeruję: Uzyskaj konto na netdania.com................darmowe. Następnie przeczytaj w odpowiednich forach, które analizy są najlepsze.....(Bollinger-Bands, MACD...lub inne).
Następnie wykonaj te zalecenia na swoim koncie netdania....................nadalej bez użycia pieniędzy.
Następnie sprawdź, czy Twoje analizy działają w określonym okresie czasu....................WSZYSTKO nadal bez zaangażowania finansowego.

WTEDY zainwestuj pewną kwotę u brokera binarnego.....nie ważne u którego .... Musisz sam wyrobić sobie opinię.........i zacznij od minimalnego wkładu.
I: Zawsze analizuj SAM.......................wtedy dowiesz się, jaki był TWÓJ błąd......przy zysku lub straty..........strzeż się tzw. Robotów......

Powodzenia
Georg

Napisany przez neuhier
Cześć, jak sama nazwa wskazuje - nowy tutaj. Jeśli myślę, że wartość wzrośnie - w górę czy w dół???

Napisany przez georg_bln
Jeśli uważasz, że wartość wzrośnie................w górę...............a jeśli spadnie, w dół

Napisany przez Cassiopeia
Również jestem zupełnie nowy na tym forum i zarejestrowałem się tutaj po przeczytaniu tego postu. Handel opcjami binarnymi to fascynujące zajęcie, ale także obarczone dużymi ryzykami. Oznacza to po prostu, że niestety nie stanie się się milionerem w ciągu kilku dni, ale jeśli ktoś się dogłębnie zapozna z strategiami, pracuje bardzo dyscyplinowanie nad sobą i swoim zachowaniem podczas handlu, to z pewnością może zarabiać dodatkowo średnio miesięcznie.

Temat jest już niestety dość stary i nie wiem, czy ktoś tu jeszcze jest aktywny. Pracuję z brokerem, który ma swoją siedzibę za granicą, ale jest absolutnie uczciwy i regulowany. Tutaj nawet istnieje możliwość wcześniejszego wyjścia z transakcji poprzez opcję sprzedaży, w przypadku gdy nie idzie tak dobrze lub gdy zysk jest już wystarczający.

Jeśli ktoś jest zainteresowany spróbowaniem swoich sił w handlu opcjami binarnymi, to po prostu niech wyśle mi e-mail, a ja dostarczę mu 100 $ kupon rabatowy do testu, absolutnie bez zobowiązań.

Mógłbym również podać tutaj link, ale nie jestem pewien, czy jest to akceptowalne.

Cześć Cassiopaia,

Znam kilka ofert w tej dziedzinie, kiedyś je tutaj zebrałem!

Jednak nie jestem zbyt przekonany do tego Bonusu bez depozytu, ponieważ prawie niemożliwe jest spełnienie warunków!

Wolałbym założyć konto demo w Marketworld i najpierw ćwiczyć na grajewnie oraz szukać odpowiedniej strategii (Mogę pomóc, jeśli potrzebujesz)

Pozdrowienia

Witaj Panie Huebner,

Dziękuję za link, ale na razie nie ma tam zbyt wielu brokerów i te vouchery na 100 $ są praktycznie tym samym, co gra pieniężna. Oczywiście można nimi handlować i zarabiać rzeczywiste pieniądze, ale to trochę potrwa.

Moim zdaniem nowicjusz nie powinien od razu spekulować swoimi własnymi pieniędzmi, co znacznie zwiększa ryzyko. Dzięki otrzymanemu bonusowi transakcyjnemu można najpierw potrenować i w ogólności zanurzyć się w temacie.

Pozdrawiam serdecznie

Cześć,

Tak właściwie masz rację, to napisałem. Jednakże na zasadzie osiągnień potrzebne jest konto demo, 100 euro jakie można otrzymać od jednego lub innego brokera to tylko 4 transakcje, zdecydowanie za mało do ćwiczeń lub testowania strategii!

Dlatego polecam raczej korzystanie z konta demo takiego jak Marketworld!

Pozdrowienia

Cześć wszystkim,

w naszym brokerze można zacząć od 5 $ za transakcję, co daje 20 prób. Może to wystarczyć do przetestowania strategii, ale aby stać się naprawdę dobrym, potrzeba znacznie więcej czasu i przede wszystkim dyscypliny w działaniu każdego z osobna. Dlatego każdy powinien najpierw popracować nad sobą (euforia, panika czy strach nie są wskazane), opracować pewien system zabezpieczeń w celu ograniczenia strat i najlepiej wymieniać się doświadczeniami z osobami, które już je zdobyły.

Niestety wiele portali promuje także filmy dotyczące podejrzanych strategii, które nie mogą działać. To bardzo smutne, ponieważ handel opcjami binarnymi naprawdę sprawia przyjemność i takie filmy tylko go dyskredytują.

Pozdrowienia

Tak, na Youtube są obecnie niektóre czarne owce (choć nie wszystkie), szczególnie jeśli chodzi o technikę Hüttchentechnik, odradzam ją zdecydowanie, sam ją dokładnie przetestowałem i od razu wyczyściłem konto demo!

Możesz otrzymać konto demo w Marketworld bez depozytu, oferują także handel od 1 euro za prawdziwe pieniądze, czy warto skorzystać, to musisz sam/a zdecydować!

Więcej informacji na ten temat znajdziesz tutaj, mam nadzieję, że to pomoże! https://www.youtube.com/user/binreop...ndeln/featured

Poza tym ważna wskazówka: trzymaj się z dala od automatycznego oprogramowania do handlu opcjami binarnymi!

W przeciwnym razie ważna wskazówka: Trzymajcie się z daleka od automatycznego oprogramowania do handlu opcjami binarnymi!

Zgadzam się z panem Huebnerem w zupełności, lepiej zdobywać niezbędną wiedzę samemu, czy to poprzez książki, czy innych traderów, ponieważ najlepiej uczy się od ludzi, którzy już odnoszą sukcesy z opcjami binarnymi, a nie tylko udają, że wiedzą.

Napisany przez Miana
@Cassiopeia & benhuebner: Jakie książki możecie polecić dla początkujących?

Napisany przez Puddingbrumsel
Cześć,

także interesuję się opcjami binarnymi, ale chciałbym najpierw dogłębnie zgłębić tę kwestię. Dwa lata temu zwróciłem na to uwagę, ale wydawało mi się wszystko zbyt ryzykowne i nie mogłem ocenić, jak poważna jest ta cała sprawa i czy można na tym faktycznie zarobić.

Teraz, po dłuższym czasie obserwacji, zauważyłem, że naprawdę są ludzie, którzy zarabiają pieniądze tą metodą, więc chciałbym również spróbować.

Jakiś czas temu znalazłem tę strategię w internecie...

//cdn.anyoption.com/Double_Up/Double_Up_de.shtml?combid=20506&pageR=Double_Up&utm_campaign=1532&utm_source=Propeller_Ad_Media&utm_medium=pop_under&utm_content=Double-up&utm_term=DE&s=8&dp=7538

...która w zasadzie nie różni się niczym innym, jak strategią podwajania, którą można znaleźć w wielu kasynach online. W gruncie rzeczy, trzeba przyznać, że jeśli zawsze się podwaja, w końcu trzeba wygrać, co oznacza odzyskanie strat, ale teoretycznie potrzeba do tego nieskończenie dużo pieniędzy do inwestowania, i w dłuższej perspektywie nie wychodzi z tego wiele, a nawet może grozić całkowitą stratą na końcu, jeśli nie ma się już czego podwoić i znowu podwajać.

To wszystko to bzdura, te strony i filmy, bo zazwyczaj od razu jest zachwalana jakaś strona internetowa, a ja sądzę, że te strony i filmy po prostu mają nakłonić ludzi do nierozważnego inwestowania. Chociaż dostawca opcji binarnych ma raczej zysk z osób, które pozostają w dłuższym okresie, PONIEWAŻ są one skuteczne, ponieważ to właśnie oni zostają.

Z mojego punktu widzenia, opcje binarne są przeznaczone jedynie dla osób, które chcą się zapoznać z całą tematyką i chcą się w to zagłębić. Ten, kto chce być poszukiwaczem szczęścia i podchodzi do tego bez żadnej wiedzy, czyli nie interesuje się tym i nie wie, co robi, ten nie powinien nawet brać tego pod uwagę.

Jako całkowity nowicjusz, który nigdy wcześniej nie miał do czynienia z tą dziedziną, założyłem właśnie konto demonstracyjne, darmowe (w OptionFair), i faktycznie można od razu zagrać w taki "symulator giełdowy", jeśli, jak ja, nie masz zielonego pojęcia.

Chociaż wygrałem pierwsze transakcje, to było to po prostu czyste szczęście. Nigdy nie zaryzykowałbym prawdziwymi pieniędzmi. Mimo to mam zamiar, jak już wspomniałem, skupić się na tym temacie, albo właściwie już to robię, a jeśli do mojego (dotychczasowego) szczęścia dołączę wiedzę i będę mógł rzeczywiście śledzić trendy (bo będę wiedział, co się dzieje), może zaryzykuję wpłacenie kilkuset euro w nadziei, że powoli ale systematycznie będzie ich więcej.

Czy jest jakiś poradz od was doświadczonych, ile warto zainwestować w jedną opcję? A może uważacie, że w zasadzie można zarabiać również stosując małe kwoty?

Do tej pory zawsze stawiałem 25€.

Co waszym zdaniem bardziej się opłaca?

...Wasza opinia faktycznie mnie bardzo interesuje.

Z góry dziękuję.

@Miana - Jeśli chodzi o książki, szczególnie polecam:

Technische Analyse der Finanzmärkte John J. Murphy

Wszystko, co musisz wiedzieć o analizie technicznej

Candlestick-Charttechnik von Gebert.. - Obecnie czytam, jest bardzo specyficzna, ale dla tych, którzy chcą pracować z świecami japońskimi, znajdą tutaj wiele informacji i inspiracji

Trading - Podręcznik produktów dźwigniowych Analiza giełda Technika rynkowa Wykres Handel - Również bardzo obszerny i pomocny - Na ile mi wiadomo, można go za darmo pobrać albo kupić jako normalną książkę za około 8-11 euro!

Mam nadzieję, że to pomoże, pozdrowienia!

Czy ktoś z doświadczonych tutaj ma jakiś pomysł na to, ile warto zainwestować w poszczególne opcje? Albo może powiedzieć, że nawet z niewielkimi kwotami można odnieść zyski na dłuższą metę?

Oczywiście, nawet z niewielkimi kwotami można zarabiać pieniądze, dlaczego nie. Jednak oczywiście wartość inwestycji powinna być adekwatna do wysiłku. Ale przy dobrej strategii już przy 25 euro można to osiągnąć, a frajdę sprawia to nawet przy 50 euro, jak ja to widzę.

Osobiście widzę raczej problem z góry – nie inwestowałbym 10 000 euro u żadnego brokera w jedną pozycję, a nawet w przypadku 24Option nie myślałbym o więcej niż 500 euro. Moim zdaniem jest to z góry ograniczone. Lepiej niż inwestowanie dużych pozycji jest rozłożenie kapitału na kilku brokerów.

Napisany przez tivopu
Jeśli kogoś to interesuje: Tutaj jest dość obszerny raport z doświadczenia z anyoption: https://www.binaereoptioneneinstieg.com/anyoption Zacząłem trochę czytać. Ale jeszcze nie wdrożyłem się w to. Prawdopodobnie w najbliższym czasie również przeprowadzę kilka testów, aby zdobyć doświadczenie. Dziękuję również za link do Forum Tradingu Forex. Trzeba się trochę przemóc przez gąszcz informacji i wyłowić istotne.

Napisany przez wiener
Uważam, że istnieje zbyt duże ryzyko uzależnienia od handlu. Wolę pracować

Napisany przez Gomb
Nie mam absolutnie nic przeciwko opcjom binarnym!

Napisany przez Gomb
Problem polega na tym, że wielu nieuczciwych dostawców po prostu chce zdobyć pieniądze od małych inwestorów, którzy często nie rozumieją rynku!

Napisany przez MC Muffin
Zamiast opcji binarnych, polecam ruletkę, ponieważ tam szanse na wygraną są po prostu lepsze.

Napisany przez brainy
Mam nadzieję, że nie jest to zbyt trudne dla aktywnych klientów:

Finanzwesir | Co to jest opcja binarna?

Napisany przez Talerbox
Również opcje binarne są bardzo ryzykowne. Osobiście nie zainwestowałbym tam ani grosza. Kto chce się założyć, może to zrobić, ale inwestowanie na dłuższą metę to zupełnie inna sprawa.

Nagrałem także wideo, które ma zmusić do refleksji.
https://www.youtube.com/watch?v=Q14Gm7vYrQ4

Napisany przez wiener
Porównanie wartości: Prowizje wypłat | Opcje binarne

Napisany przez finno
Chociaż sam nie handluję „prawdziwymi” opcjami, powinno się być podejrzliwym, zwłaszcza w przypadku opcji binarnych, nieprawdaż? Zasada jest bardzo łatwa do zrozumienia i moim zdaniem ma niewiele wspólnego z rzeczywistym „życiem rynkowym” giełdy... bardziej przypomina ruletkę... Cóż, każdy powinien sam zadecydować i nauczyć się zarządzać swoimi pieniędzmi

Napisany przez grazl

Mimo że sam nie handluję prawdziwymi opcjami, powinieneś być podejrzliwy zwłaszcza w przypadku opcji binarnych, prawda? Zasada jest bardzo prosta do zrozumienia i moim zdaniem ma niewiele wspólnego z rzeczywistym „życiem rynkowym” giełdy... bardziej przypomina to ruletkę... No cóż, każdy powinien sam decydować i uczyć się zarządzać swoimi pieniędzmi

Widzę to dokładnie tak samo. Łatwiej jest spalić pieniądze.

Napisany przez Jetzaberr
Hello Hello,
Przez pewien czas obserwowałem dyskusję tylko jako pasywny czytelnik, ale dopiero teraz znalazłem czas (przecież jest niedziela i dzisiaj nie muszę pracować ) aby napisać odpowiedź.

Po tym, jak moim zdaniem zostało już przedstawionych wiele różnych doświadczeń tutaj...od można wypróbować do nigdy więcej nie zrobię, chciałbym podzielić się moimi doświadczeniami.

Zacząłem w ...Dswiss i na początku było wszystko w porządku. Wygrałem parę razy, ale równie często, może nawet częściej przegrywałem. Na początku stawiałem tylko normalne opcje, czyli żadne bardzo krótkoterminowe opcje. Ponieważ moje pieniądze niestety nie rosły na drzewach, pomyślałem, że lepiej nie stawiać opcji na jedną minutę, bo groziłoby mi to szybkim straceniem kontroli..Noh cóż. Przez jakiś czas to dobrze działało...

Jednocześnie czytałem w sieci o oszustwach w opcjach binarnych itp. Często ludzie narzekali, że nie otrzymali bonusu. Dla mnie to był znak, ok, pewnie wśród brokerów są też czarne owce, ale często za takimi drastycznymi oskarżeniami kryje się frustracja i własne przewinienie, no cóż.

Zainteresowałem się innymi brokerami i znalazłem zestawienie. Mam nadzieję, że mogę to tu zamieścić Handel opcjami binarnymi - Broker, strategia, bonus, w przeciwnym razie proszę usunąć. Znalazłem tam zestawienie brokerów, gdzie najczęściej mówi się, ok, mają bonus oraz w jakim języku są warunki korzystania z usługi. Było to dla mnie istotne. Oczywiście, bonus zawsze jest fajny Ale co mi po nim, jeśli go nie będzie można otrzymać, a ja o tym nie wiedziałem, bo moje angielskie prawne i ekonomiczne jest raczej średnie lub złe I nie chciałem wygłaszać hejterskich komentarzy.

Zauważyłem potem, że brokerzy w sumie są fair...jak już mówiłem, zawsze są jakieś czarne owce, na szczęście nie trafiłem na nie tak często...ale warunki do otrzymania bonusu były naprawdę proste.

Wtedy pomyślałem, ok, zostawmy bonus i lepiej postępujmy konserwatywnie: czyli bez szalonych opcji, zorientuj się wcześniej w aktywa! i nie rób tego, gdy jesteś w złym nastroju lub zestresowany...nie wiem, jak wy, ale gdy kiedyś podejmowałem decyzję będąc w złym nastroju, decyzja również nie była najlepsza. A ponieważ nie mam skarbonki z pieniędzmi w piwnicy, nie chciałem podejmować niepotrzebnego ryzyka.

Ale był jeszcze temat licencji. Czasami widziałem brokera, który miał siedzibę na Wyspach Kanaryjskich lub gdzieś na Karaibach...ale często brokerzy mieli swoją siedzibę na Cyprze. Po trochę się dowiedziałem, nie miałem już problemu z brokerem, który ma siedzibę w UE..bo w razie czego obowiązują przecież zasady UE, czyli oddzielne konta, więc moje pieniądze nie przepadłyby, gdyby broker zbankrutował itp...

Co do tematu hazardu: Uważam, że to nie jest hazard. Mamy przecież informacje, na podstawie których mniej więcej można przewidzieć kierunek. Ale to, co mi przeszkadzało, to awarie systemu i fałszywe kursy oraz wykresy na kontach demo. Czasami to było już mocno w granicach oceny niskiej jakości. Ale cóż, zawsze są czarne owce.

No dobra, mam nadzieję, że mogłem dostarczyć innym ludziom tutaj informacji...kto ma jeszcze jakieś potrzeby dyskusyjne dotyczące opcji binarnych..to śmiało niech do mnie pisze.

W tym duchu życzę miłej niedzieli i powodzenia przy handlu opcjami binarnymi!
Ciao

Napisany przez lolania
Dziękuję Jetzaberr za obszerny opis, także nie zajmuję się tym tematem tak długo, ale chciałbym spróbować, nawet jeśli wielu uważa to za rodzaj hazardu. Istnieje wiele brokerów opcji binarnych, takich jak wymieniony już BDSwiss, Banc de Binary, Plus500, 24Option, EZTrader, OptionFair, 24option... z pewnością jest ich jeszcze więcej. Na stronie Eztrader.com znajdziesz również różne wskazówki dotyczące rozpoczęcia, np. jakie warunki powinny spełniać brokery. To również zmotywowało mnie do działania. Ale każdy musi zdobyć swoje własne doświadczenia.

Napisany przez Jetzaberr
Dokładnie, każdy musi tę doświadczenie przejść sam. Dlatego uważam, że takie boah...Mist, straciłem tyle pieniędzy, że teraz muszę się żywić tylko z zup w proszku w ogóle powinny być unikane...

Uważam, że instrukcje dotyczące ryzyka są ważne i powinny być traktowane poważnie. Na koniec dnia pieniądze są wydawane na czynsz, ubezpieczenie zdrowotne i jedzenie. Dlatego należy uważać na swoje pieniądze.

Napisany przez BinaryJan
Ukryte koszty zazwyczaj nie są jasno określone przez brokerów opcji binarnych. Na przykład każdy zysk musi być opodatkowany w wysokości 25% (przynajmniej tutaj w Niemczech). Niestety, przejrzystość wygląda inaczej. Dlatego przy wysokiej stopie zwrotu wynoszącej 89%, czysta stopa zwrotu wyniosłaby tylko 66,75%.

Napisany przez benny209
jeśli nie znasz się na tym, powinieneś najpierw to przetestować. I zacznij podejść do sprawy bez ryzyka. dowiedz się o dobrym brokerze i na początku nie inwestuj dużo.

tutaj jest link, gdzie znajdziesz informacje o dobrym brokerze i bonus startowy bez konieczności własnej inwestycji. oto link:

testempfehlung.simplesite.com

ja też zaczynam od tego i mogę śmiało polecić

Napisany przez MarcelJ
Cześć ludzie,

no cóż, naprawdę nie jest tak, że zarabiasz pieniądze od razu po rozpoczęciu, oczywiście można
mieć trochę szczęścia na początku i zarabiać od razu dobrze lub po prostu mieć bardzo dobry zmysł dla liczb, dzięki czemu
możesz zarabiać od razu.
Sam handluję na Zoomtrader od wielu lat, mam najlepsze doświadczenia z Zoomtraderem, platforma
moim zdaniem jest bardzo przejrzysta i innowacyjna.
Na tej stronie internetowej jest również test Zoomtradera, abyście mogli uzyskać drugie zdanie:
https://www.verbraucher-oase.de/zoomtrader-erfahrung-test-serioes-oder-betrug

Napisany przez JohnKlima
Mój brat zarabia pieniądze tutaj https://delston-capital.com/de/ , ale to nie jest takie łatwe)

Napisany przez lolania

Hej,
chciałbym się od was dowiedzieć, co sądzicie o tej opcji i stronach internetowych?
Handel binarnymi opcjami | opcje Forex - anyoption? oraz binary-banc - Binary Trading Exchange | brokerzy opcji binarnych | 75% zysku
Zupelnie się na tym nie znam i wydaje mi się, że potencjalne zyski w tak krótkim czasie są dość nierealne?
Pozdrowienia, esco

Jeśli jesteś początkujący, powinieneś najpierw poznać podstawy, w tym zrozumienie opcji binarnych, co oczywiście obejmuje także wiedzę na ich temat,
czym w ogóle są opcje binarne, oto krótka wyjaśnienie;

Co to są opcje binarne?
Opcje binarne to silnie uproszczony rodzaj instrumentu finansowego pochodzący od klasycznych opcji i zaliczający się do grupy opcji egzotycznych.
Swoją nazwę binarne opcje - znane również jako opcje cyfrowe - zawdzięczają temu, że jako inwestor musisz w określonym okresie czasu zdecydować się jedynie na dwie decyzje, dotyczące wzrostu lub spadku kursu instrumentu bazowego, na których opierają się opcje binarne. Te instrumenty bazowe mogą obejmować akcje, indeksy, surowce lub waluty. Postawienie na rosnące kursy oznacza zakup opcji Call, podczas gdy w przypadku spadku kursów zakupujesz opcję Put.
Ponieważ istnieją tylko dwie możliwe decyzje, 0 lub 1, dlatego opcje binarne są również nazywane opcjami cyfrowymi.
Tekst i źródło informacji: https://www.binaereoptionen24.info/

Po tym cytacie twoje szkolenie w zakresie opcji binarnych zostało zakończone, gratulacje, teraz i ty możesz prowadzić handel 50/50
Teraz musisz tylko znaleźć brokera, który jest solidny, i możesz rozpocząć, według kilku recenzji testowych broker 24option.com powinien być dość dobry.
Sam nie mogę jednak udzielić informacji na temat tego brokera, gdyż jeszcze go nie testowałem.

Ryzyko zawsze jest obecne, musisz o tym pamiętać. Jeśli starannie analizujesz i śledzisz trendy, to może się to okazać opłacalne dla ciebie.
Dodatkowy tip: zainwestuj dzisiaj w akcje VW, dramat już dość jasno dał się zauważyć, więc lepiej teraz je kupić przed powrotem kursu na sukces

Napisany przez jojo8hgg
Już od dłuższego czasu chciałem spróbować opcji binarnych, ale chcę znaleźć dobrego brokera. Istnieje wiele dobrych brokerów, ale doświadczenie ze Stockpair jest najlepsze.

Napisany przez TradinGuy
Cześć ludzie, aby trochę podgrzać dyskusję, polecam Wam następujący post. Być może dla niektórych problem sam się rozwiąże. Obawiam się jednak, że gracz to zawsze gracz. Graczowi można wcisnąć cokolwiek, a on i tak weźmie wszystko. Do tego zaliczają się również opcje binarne. Ma to niewiele wspólnego z prawdziwym tradingiem.

https://tradingundinvestments.blogspo...-ist-dran.html

Ktoś, kto chce nauczyć się czegoś o prawidłowym handlu, może zajrzeć tutaj: https://2i-services.com/blog

Pozdrowienia

Napisany przez Jim
Cześć wszystkim,
Którego brokera polecacie albo który waszym zdaniem jest rozsądniejszy?

Napisany przez lolania
@Jim

Istnieje wiele kuszących ofert, ale jest to jak szukanie igły w stogu siana... Nigdy nie wolno zapominać, że brokerzy także chcą zarobić swoje pieniądze, dlatego tak ważne jest porównywanie ofert tak często i dokładnie, jak to tylko możliwe! Istnieje wiele stron do porównywania tych ofert, moją rekomendacją byłby https://www.binaerbroker.net/, dzięki czemu osiągnąłem stosunkowo dobre wyniki. Ważne jest tylko pamiętanie, że można zarobić dobrze na tych transakcjach binarnych, ale równie szybko można stracić. Dlatego jeszcze raz zalecam dokładne porównanie!

Serdeczne pozdrowienia

Napisany przez Andy34
Znajduję tę stronę porównawczą bardzo praktyczną do początkowego zorientowania się wśród różnych brokerów, z ich zaletami, wadami i cechami. Takie miejsce zdecydowanie trzeba odwiedzić przed wyborem brokera. W przeciwnym razie byłoby to jak chcieć kupić produkt, o którym wiesz, że jest dostępny wszędzie, ale szukasz go tylko w Saturnie i potem dziwisz się, dlaczego zapłaciłeś wyższą cenę. Tak bym to wyraził. Najpierw się zorientować, potem szukać brokera. Pozdrawiam

Napisany przez Couponschneider
Chciałbym zalecić, abyś trzymał się z dala od opcji binarnych. Wszystko, co nie zmierza w kierunku długoterminowego inwestowania w udziały firm, jest niebezpieczne. Nikt nie stał się bogaty szybkimi zakupami i sprzedażami. Problem polega na tym, że wielu traktuje giełdę jak kasyno. Jak przy ruletce, obstawia się albo na czarne, albo na czerwone... oczekiwany zysk długoterminowy wynosi 36/37 postawionej kwoty. Trzeba tylko dość często obstawiać. To jest matematyka. Opcje binarne są jeszcze bardziej niekorzystne niż ruletka i nawet nie fair, ponieważ gra się w nie przeciwko bankom, które wiedzą więcej, które mogą zaglądać do zleceń swoich klientów. Są też szybsi, ponieważ liczy się każda milisekunda i banki mają potężniejsze komputery.

Zalecam przeczytanie słów Tima Schäfera: Kupuj i trzymaj

Napisany przez Jim

@Jim

Istnieje wiele kuszących ofert, ale podobne jest to do szukania igły w stogu siana... Nigdy nie wolno zapominać, że brokerzy także chcą zarobić, dlatego tak ważne jest porównywanie tych ofert tak często i tak dokładnie, jak to możliwe! Istnieje wiele stron do porównywania tych ofert, jednym z moich poleceń jest https://www.binaerbroker.net/, dzięki któremu udało mi się osiągnąć dość dobre wyniki. Ważne jest tylko zawsze pamiętać, że handlowanie binarnymi opcjami może przynieść dobrą gotówkę, ale równie szybko można ją stracić. Dlatego zwracam uwagę na konieczność porównywania!

Serdeczne pozdrowienia

Dziękuję za twoją odpowiedź! Tak, przeczytałem opinie na temat różnych brokerów, takich jak 10Trade Erfahrungen. Jeden z moich przyjaciół handluje nimi i pomaga mi znaleźć solidnego brokera. To dla mnie poważna sprawa, ponieważ moje pieniądze są na szali.

Napisany przez Traderboni
Tak naprawdę nie wiem. Tutaj i na YouTube panują podzielone opinie. Jedni twierdzą, że jest to wiarygodne, inni nie. Myślę, że trzeba naprawdę dobrze znać się na tym, zanim się to zrobi. To jest problem. Wiele osób uważa, że można łatwo zarobić pieniądze. Ale to nie jest do końca prawda.

Napisany przez Michalenn
Spróbuj najpierw na koncie demo lub zajrzyj na forum graczy. Łatwo jest przecenić się z wysokością pobieranych opłat. !!

Napisany przez szymme
Handel opcjami binarnymi to oddzielny temat. Istnieje 95 procent przegranych i 5 procent zwycięzców.
Trzeba mieć dużo cierpliwości i motywacji, a nie po prostu handlować bez zastanowienia.

Strategia, wymiana doświadczeń i determinacja są tym, co się liczy.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata