Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Tematy dotyczące surowców, metali szlachetnych i metali.

Re: cukier

Napisany przez KSL Investments
Ceny cukru ciągle spadają. Czy to jest dobry moment na wejście? Jim Rogers ma wysokie zdanie na temat szans rozwoju tego surowca.

Napisany przez Springer
Osobiście jestem bardzo zainteresowany firmą Suedzucker w DE. Firma jest solidna i ma piękny wzrost sprzedaży. Cena cukru się odbije. W tej chwili Suedzucker konsoliduje się i poczekam jeszcze chwilę. Byłoby to inwestycją długoterminową i dobrze wpłynęłoby na moje PF. Zrób w miarę możliwości wątek specjalnie o Suedzucker, jeśli jesteś zainteresowany/a

Napisany przez Springer
Tutaj jest wykres potwierdzający, że cena cukru jest stosunkowo niska: Obecna wartość wynosi 10,79$

Napisany przez ADMCI4
Interesujący wykres. Czy są tam także mądre papiery zaangażowania? Miewam zawsze problem ze znalezieniem funduszy / certyfikatów surowców. Macie może jakieś wskazówki? Jeśli chodzi o cukier: W obecnych specyficznych warunkach klimatycznych, które ostatnio się pojawiły, inwestycja mogłaby być opłacalna. Może się okazać, że znów będzie sucha lato, albo w sierpniu zacznie padać śnieg?! W dzisiejszych czasach już się nic nie wie. Dziękuję za Wasze sugestie/wskazówki dotyczące funduszy/certyfikatów.

Napisany przez Springer
Cześć Jodellady Wolę inwestować w pojedyncze, wyselekcjonowane akcje. Krótko mówiąc, na przykład w Suedzucker (i wkrótce więcej). Jeśli chodzi o certyfikaty, użytkownik Karat jest cennym źródłem wskazówek. Bardzo chętnie pozyskam dodatkowe informacje.

Napisany przez 2cybercrash
Wywiad z redaktorem naczelnym n-tv Lünemann nie widziałeś? Südzucker to błędna inwestycja. Nie trać czasu i pieniędzy! Umarły kapitał!

Napisany przez Springer
cybercrash pisze: Czy widziałeś wywiad z redaktorem naczelnym n-tv Lünemann? Sudzucker to błędna inwestycja. Nie marnujcie czasu i pieniędzy! Martwe kapitały!
Jestem po takim wieku, w którym wierzyło się we wszystko, co mówiło się w telewizji :wink: Dlatego właśnie Sudzucker traci obecnie na wartości. Jak już wspomniałem, gdy wkładam pieniądze, muszę poczekać na zwrot z inwestycji w tym przypadku, i z drugiej strony teraz, kiedy wszyscy go unikają, wydaje mi się, że to nie jest zły moment. Czy nie warto czasem iść pod prąd? Pomimo tego, z przyjemnością przyjmuję twój dobrze wymierzony zalecenie i będę bardziej szczegółowo zapoznawać się z Sudzuckerem, zanim stracę pieniądze.

Analizowałem dane dotyczące produkcji cukru w ciągu ostatnich czterech lat. Nadwyżki zmniejszyły się o około 20% w ciągu czterech lat, przy czym w porównaniu z poprzednim rokiem nadwyżki wzrosły nadmiernie. W UE producenci cukru są dotowani, dlatego Brazylijczycy nie są zbyt przychylnie do nich nastawieni. Pozdrowienia KSL

Napisany przez beat
KSL Investments pisze: Nadwyżki spadły o około 20% w ciągu czterech lat, przy czym w porównaniu z poprzednim rokiem nadwyżki znacząco wzrosły.
Ten fragment wyników analizy może wymagać trochę klarowniejszego sformułowania, abym również ja mógł jasno zobaczyć fakty.

Cześć beat Na stronie internetowej www.fas.usda.gov można znaleźć aktualne dane dotyczące produkcji, podaży i popytu od największych producentów. (Największym producentem na świecie jest Brazylia, a największym regionem świata wschodnia Azja) Pozdrawiam KSL

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata