Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Znasz się na inwestycjach? Wymieniaj się wiedzą z innymi użytkownikami forum.

Re: I-MMM, 30% miesięcznie, Inwestycja

Napisany przez investizia
Przedstawiam Ci formę inwestycji, dzięki której można otrzymać 30% miesięcznie.

Ten system nazywa się i-MMM. Jest to społeczna sieć, w której ludzie wspierają się nawzajem finansowo. Z zasadą: Dziś pomagasz, jutro otrzymasz pomoc!

Nie ma żadnych gwarancji, każdy uczestnik działa na własną odpowiedzialność. Ale która inwestycja jest naprawdę pewna?

Całość przypomina piramidę finansową, ale tak naprawdę nią nie jest.

Pieniądze, które chcesz wpłacić, są przekazywane na konto innych uczestników. I w ten sam sposób otrzymujesz na własne konto dokładnie tyle pieniędzy, ile sam zainwestowałeś, dzięki czemu wykluczone są kradzież i oszustwa.

Pieniądze nie są przesyłane na kolejny poziom, ale do losowo wybranego przez system członka. To nie jest piramida, to poziom poziomu.

Inwestowane pieniądze rosną o 30% miesięcznie.

Jest dostępna strona internetowa i można używać specjalnego oprogramowania, wszystko jest w pełni zautomatyzowane, a dzięki przyjaznemu użytkownikowi interfejsowi wszystko jest łatwe w obsłudze.

Cele i-MMM

Zakończenie redystrybucji pieniędzy od biednych do bogatych.

W naszych obecnych systemach bankowych i finansowych nie zachodzi nic innego. Biedni biorą kredyty i płacą odsetki, bogaci pożyczają pieniądze i pobierają odsetki.

Same banki nic nie robią. Żyją z zależności biednych i bogatych od siebie nawzajem.

Same banki są prawdziwymi piramidami w naszym systemie. dolar jest najgorszym ze wszystkich. dolar ma tylko 3% rzeczywistej wartości w porównaniu do swojej wartości w obiegu pieniężnym.

Zastanawiałeś się kiedyś, co by było, gdybyśmy równo podzielili całe bogactwo świata? Każdy miałby około 5 milionów.

I to jest właściwy cel i-MMM.
Równa redystrybucja pieniędzy. Oczywiście to ideał nigdy nie stanie się rzeczywistością, ponieważ nie wszyscy ludzie na planecie będą w to zaangażowani, ale można się do tego zbliżyć.

Skorzystaj z okazji, dołącz!

Jest jeszcze wiele interesujących rzeczy, o których mógłbym Ci opowiedzieć, jeśli jesteś zainteresowany, po prostu skontaktuj się ze mną pod następującym adresem e-mail:

mmm.er3000@gmail.com

Lub zarejestruj się od razu pod:

https://go.i-mmm.com/
Kod promocyjny: 057460704

Wpisanie kodu promocyjnego jest obowiązkowe, bez kodu nie ma rejestracji. W przypadku pytań wyjaśnię Ci, dlaczego.

Ale mimo wszystko polecam skontaktowanie się ze mną, abym mógł Ci pomóc w razie jakichkolwiek niejasności.

Powodzenia i udanych inwestycji!!!

Napisany przez Dasdi1970
To uważam za świetne. Podoba mi się także redystrybucja z bogatych na biednych.

Mam tutaj jeszcze 100 000 €.

Według moich obliczeń, po 10 latach miałbym około 424 207 474 827,77 €. Po kolejnym roku mógłbym … niemiecki budżet państwa - no cóż - prawie!

I-MMM - co mi to przypomina? *zastanawia się*

Napisany przez tequila
I-MMM - co mi to przypomina?

Multi Level Marketing?

Napisany przez eichi
Skąd pochodzą te 30% miesięcznie?

Napisany przez EuroPaule

To jest super. Podoba mi się także redystrybucja z bogatych na biednych.

Cześć,

Być może ostatecznie dojdzie do redystrybucji z obecnie bogatego w głupotę na osobę, która nie będzie już uboga materialnie?

Pozdrowienia, Paule

Napisany przez obelix
Cześć,

dla mnie przerażające jest to, że - moim zdaniem - oferowane są tutaj oszukańcze formy inwestycji.

MMM jest "Moderną Maszyną do Robienia Pieniędzy"

MMM posiada własną walutę, którą nazywa się Mavro. Mavro to nowa wirtualna waluta w sieci społecznościowej.

Obecnie Mavro cieszy się dużym popytem, który determinuje podaż. Niczym na giełdzie.

Skąd pochodzą procenty banku?

Jest to przekazywanie pieniędzy z jednej strony do drugiej. Bank zapewnia, że osoby posiadające dużo pieniędzy mogą udzielać kredytów, a osoby posiadające mało pieniędzy mogą z nich skorzystać.

Dokładnie to samo dzieje się w MMM. Tylko bez kosztownego personelu obsługi, bez eleganckich budynków wartych miliony euro. Wszystko jest wirtualne, tak jak pieniądze są dzisiaj w rzeczywistości.

Dlatego może być udzielanych 30% oprocentowania. Oczywiście nie nieograniczenie. Miesięcznie można maksymalnie akumulować 10000$ na osobę.

Napisany przez eichi

Cześć,

dla mnie jest przerażające, że - moim zdaniem - tutaj oferowane są oszukańcze formy inwestycji.

Masz rację, nie powinno się polegać na zdrowym rozsądku w tym forum i pozwalać małej grupie osób, które wiedzą, co jest dobre a co złe, cenzurować wpisy jeszcze przed ich opublikowaniem. Nie może być tak, że ludzie w tym forum mają styczność z tego rodzaju ofertami, bo w tym kraju nie istnieją oszukańcze koncepcje inwestycyjne!

a) znajdź błąd
b) z jakich krajów może jeszcze pochodzić ten tekst?
c) Co należy zrobić, aby Twoim zdaniem oszukańcze formy inwestycji nie były oferowane?

Napisany przez eichi
Urban Dictionary: MAVRO dobre wybranie nazwy

Napisany przez CFO
Jak działało przekształcanie się bogatych w biednych, można zaobserwować w krajach stalinistycznych i nadal w Korei Północnej. To także kraj, gdzie ten pomysł pasuje. Albo na Filipinach. W tej chwili tam żyje podobny wariat - chociaż nie do końca dobrowolnie.

Wnioski: Super pomysł, nierealny do realizacji - chyba że znajdzie się kilku głupich!

Pozdrowienia, CFO

Dziękuję bardzo eichi za wskazówkę dotyczącą Urban Dictionary, jest naprawdę interesująca, ale nie powinniśmy od razu malować wszystkiego na czarno.

Również inne wpisy zmuszają mnie do refleksji. Podzielam wasze obawy i lęki. Miałam podobne myśli, gdy dołączyłam. Dopóki nie zobaczyłam, że to naprawdę działa.

Dla tych, którym ideologia nie odpowiada, przynajmniej mogą spróbować zarobić trochę pieniędzy.

Porównanie do reżimu komunistycznego jest trafne, jednak myśl społeczna nie została wdrażana poprawnie nawet w Związku Radzieckim. Tak jak w każdej strukturze, kradziono, gdzie tylko było to możliwe. Najbardziej przez naszych tak kochanych polityków.

Ale co z Europą? Jak wyglądało życie w Niemczech przed wprowadzeniem euro i jak teraz? Czy stało się lepiej?

Nie, ponieważ i ta piramida zaczyna powoli się rozpadać. Również tutaj politycy nie są do końca uczciwi i wszyscy o tym wiedzą.

Jedynymi, których to nie dotyczy i którzy czerpią korzyści z cierpienia innych, są ci, którzy zasiadają na szczycie piramidy, to Wszeglądające Oko, tam Panoptikum.

Na pewno widziałeś kiedyś piramidę z okiem na jednodolarowej banknocie, prawda?

Napisany przez CFO
Oto mamy to:

Reguły społecznej sieci finansowej i-MMM | i-MMM Europe

Proszę rozważyć ostrzeżenie. Nie mogę ocenić, czy budowa piramidy finansowej jest niezgodna z prawem, zwłaszcza że na pierwszy rzut oka nie przesuwa się żadnych pieniędzy. Ale przy wycofywaniu może być inaczej.

Osobiście nie ufam tej walucie, ponieważ z tego, co wiem, polityka pieniężna jest w gestii państwa. W przeciwnym razie każdy większy bank mógłby stworzyć własną walutę i liczyć na podaż i popyt.

Moja ocena: lepiej trzymać się z daleka od takich rzeczy. Bo nie wszystko, co pochodzi z Rosji, jest dobre :

Rosja-Aktuell - nowa inwestycja od najbardziej znanego oszusta w Rosji

Dlatego przy nazewnictwie waluty bardziej stawiam na Mavro(di)

Pozdrowienia, CFO

Napisany przez TommyZet
Cześć,

hmm; moim osobistym zdaniem jest, że to sprytnie zapakowana maszyna redystrybucji, która bardzo przypomina mi systemy piramidowe.

Jestem również zwolennikiem wyższych zwrotów niż zwykle (ze względu na moje kluby inwestycyjne), jednak trzeba być chociaż trochę realistycznym.

Wiem, że jest wielu ludzi, którzy pomimo wszystkich znanych wątpliwości biorą udział w listach łańcuszkowych, systemach piramidowych i schematach piramidowych.
Każdy musi pogodzić to z sumieniem (i powinien najpierw jasno określić kwotę, którą zainwestował), ponieważ w takich systemach na końcu ktoś zawsze płaci rachunek.

Pozdrowienia,

Tommy

»Współczesny system bankowy tworzy pieniądze z niczego. Ten proces może być jednym z najbardziej zdumiewających sztuczek karcianych, jakie kiedykolwiek wynaleziono. Transakcje bankowe zawsze były postrzegane jako niesprawiedliwe i grzeszne ... Bankierzy posiadają ziemię. Jeśli im ją zabierzecie, ale pozostawicie im moc tworzenia pieniądza, wtedy oni jednym machnięciem pióra stworzą wystarczająco dużo pieniędzy, aby odkupić ziemię ... Jeśli odejmiecie im tę wielką moc, to wszystkie wielkie majątki, takie jak mój, znikną; a wówczas byłby to lepszy świat, w którym można by było żyć szczęśliwiej ... Ale jeśli chcecie nadal być niewolnikami bankierów i płacić koszty waszej własnej niewoli, to pozwólcie im kontynuować tworzenie pieniędzy i kontrolować udzielanie kredytów

A jeśli ktoś zacznie przyglądać się trochę dokładniej, zrozumie, że dokładnie ten proces ma miejsce.

Jeśli kogoś interesuje, w jaki sposób środki pieniężne są emitowane z niczego, bardzo polecam obejrzenie 1. części filmu Zeitgeist, 3. części od 1:10:00, który pokazuje prawdziwą siłę, jaka stoi za pieniądzem, oraz jaka jest najbardziej dochodowa metoda zarabiania dużych pieniędzy w bardzo krótkim czasie.

Oto link do YouTube: /watch?v=2hZV5QSs_RI&feature=related

Oto kolejne wideo, animowana kreskówka, która w humorystyczny sposób stara się odsłonić smutną prawdę za naszym obecnym systemem finansowym:
/watch?v=Ih-BROltjaw

Trzeba dodać /watch.... za youtube.com w każdym przypadku. Miłego oglądania

Napisany przez CFO
@investizia
to oświadczenie w żaden sposób nie usprawiedliwia oszustwa polegającego na marnowaniu miliardów.

Oczywiście łatwo jest wymyślić nową walutę i podwyższać jej wartość o 30% każdego miesiąca - ponieważ nie jest ona wydana na rynek.

Tylko, że to wszystko wprowadza z czasem bardzo dużą inflację. Mavros w krótkim czasie tracą wartość w porównaniu do twardych walut. W końcu cała koncepcja rozpada się.

Wystarczy przeczytać raport o doświadczeniach z systemem śnieżnej kuli w Rosji.

Pozdrawiam, CFO

Napisany przez peterm
Cześć wszystkim,

Wydaje mi się, że w systemie występuje kilka błędów myślowych:

Pieniądze, które chce się wpłacić, są przekazywane na konto innych uczestników. I otrzymuje się dokładnie tyle samo pieniędzy na swoje konto, ile się samemu wpłaciło, co wyklucza kradzież i oszustwa.

a) Dlaczego pieniądze muszą być rozdzielane? Można zaoszczędzić wiele kosztów, trzymając pieniądze po prostu na swoim koncie. Wówczas nie ma się więcej pieniędzy na koncie niż wpłacono. Ma się maksymalnie tyle pieniędzy, ile się wpłaciło, co wyklucza kradzież i oszustwa. Z obecnym mechanizmem ponownego podziału, wydaje się, że zaczyna się od zera z dziwnym uczuciem w żołądku.
b) Twierdzenie, że kradzież i oszustwa są wykluczone, też jest błędnym rozumowaniem. Co przeszkadza mi w tym, żeby wpłacić 1000 dolarów, zażądać 2000 dolarów wypłaty i potem już więcej nic nie wpłacać? To jest zgodne z systemem, ale ktoś zdecydowanie stracił 1000 dolarów, a ta osoba z pewnością uważa to za kradzież. Innymi słowy, maksymalnie połowa wszystkich uczestników może, jak obiecano w reklamie, zarobić 1000 dol. na 2000 dol., maksymalnie 10% uczestników może zarobić 1000 dol. na 10000 dol., a zaledwie 1% 1000 dol. na 100 000 dol.
c) Gdy obrabiam bank, po napadzie w systemie nadal jest tyle samo pieniędzy, a mimo to dochodzi do kradzieży (nawet jeśli kradnę mniej, niż mam na koncie bankowym).

Przestać z przekazywaniem pieniędzy z biednych do bogatych. To się dzieje również w naszym obecnym systemie bankowym i finansowym. Biedni biorą kredyty i płacą odsetki, bogaci pożyczają pieniądze i otrzymują odsetki.
Same banki nic nie robią. Żyją z zależności biednych i bogatych od siebie nawzajem.

Hm, czy to naprawdę się dzieje? Biedni dostają wynagrodzenie, ponieważ pracują (muszą) dla bogatych i mogą zwrócić wynagrodzenie bogatym poprzez konsumowanie, płacenie czynszu, itp. Raczej wydaje mi się, że dochodzi do cyklu, a nie przekazywania.
Gdzie nie widzę cyklu, to w systemie I-MMM.

I to właśnie jest prawdziwym celem i-MMM.
Równomiernie rozdzielić pieniądze. Oczywiście to ideał nigdy się nie spełni, ponieważ nie wszyscy ludzie na planecie wezmą w tym udział, ale można do tego zbliżyć się.

Tutaj tkwi błąd myślowy - bogaci nie wezmą w tym udziału, bo straciliby pieniądze w takiej redystrybucji. W rezultacie w takim systemie uczestniczyć będą tylko biedni, a redystrybucja nastąpi tylko między nimi. (W konsekwencji: Niemniej jednak, zamożniejsza połowa biednych powie sobie, że zgodnie z powyższą logiką bogaci nie wezmą w tym udziału, i zamożniejsza połowa biednych z wdzięcznością odmówi; po czym zamożniejsza połowa następnej warstwy powie sobie, jeśli należę do osób płacących netto...)

Wpłacone pieniądze rosną o 30% miesięcznie.
Obliczmy to:
System zaczyna z 100 000 USD.
Po 1 roku powinno być: 2 329 808 USD
Po 2 latach: 54 280 077 USD
Po 3 latach: 1 264 621 855 USD
Po 4 latach: 29 463 267 631 USD
Po 5 latach: 686 437 717 274 USD
Po 6 latach: 15 992 684 368 342 USD
Po 7 latach: 372 598 921 750 606 USD

Podsumowanie: Po 6 latach powinno być więcej pieniędzy w systemie, niż kiedykolwiek wyemitował Eurobank (według serwisu Wikipedia), a po 7 lub najpóźniej 8 latach powinno być więcej pieniędzy w systemie, niż istnieje na Ziemi.

Współczesny system bankowy tworzy pieniądze znikąd. Ten proces jest może najbardziej zadziwiającym sztuczką kuglarską, jaka kiedykolwiek została wymyślona.

To zdanie albo zostało wyrwane z kontekstu, albo jest po prostu nonsensowne. Pieniądze są tworzone lub niszczone, gdy bank centralny (tylko on
emituje pieniądze do gospodarki lub zbiera je z powrotem). Może to być wykonane poprzez kupowanie obligacji skarbowych, złota lub innych wartości. Lub może to być zrobione pośrednio, przez to że banki refinansują się w banku centralnym (czyli robią hipotekę w swoim banku, a ich bank refinansuje się z powrotem w banku centralnym po niższej stopie procentowej).
Wasz Bank Mavro robi to samo, chociaż z różnicą, że nie jest jasne, jakimi wartościami jest zabezpieczony Mavro.

Pozdrowienia
Peter

Napisany przez CFO
@peterm

Podziwiam twoją cierpliwość podczas tłumaczenia (nawet naszemu specowi na Filipinach, jak funkcjonuje wpłata).

Ale mógłbyś wytłumaczyć twoje wyjaśnienia dotyczące tworzenia pieniędzy lub po prostu prostego procesu wpłaty twojemu grzejnikowi w domu - który ma mniej więcej ten sam iloraz inteligencji co inwestor MMM lub uchodźca na Filipinach.

Faktem jest, że Mawrodi w Rosji po prostu co miesiąc postanawiał, że jego waluta jest warta 30% więcej - pomimo faktu, że waluty również podlegają podaży i popytowi.

Na papierze mam więc po krótkim czasie wielką ilość pieniędzy - ale tylko na papierze.

No właśnie, spróbuj to wytłumaczyć grzejnikowi!

Pozdrawiam CFO

Cześć peterm, cieszę się, że tak wiele myśli i wysiłku poświęcasz temu tematowi. Szczerym być, też zastanawiałem się nad wszystkimi twymi twierdzeniami. Postaram się odpowiedzieć na twoje pytania tak samo starannie, jak ty to zrobiłeś. Dlaczego pieniądze muszą być przekazywane na konta innych uczestników? a) Po pierwsze mogę powiedzieć, że nie ma żadnych kosztów, ponieważ (online) przelewy, nawet międzynarodowe w Europie, są darmowe. Po drugie, to, o czym mówisz, to dokładnie powód, dlaczego pieniądze powinny być przekazywane na inne konto. Moglibyście twierdzić, że wpłaciliście pieniądze. Moglibyście także tymczasowo zrobić zrzut ekranu i udowodnić, że faktycznie tak się stało. Ale potem moglibyście dowolnie dysponować pieniędzmi, i nie byłoby gwarancji, że nadal uczestniczycie w systemie. Jeśli miałbyś otrzymać zwrot zysku, zdecydowanie byś go przyjął, ale jeśli coś się stanie, na pewno nie chciałbyś o tym wiedzieć lub udawać, że o tym nie wiedziałeś. b) I nie możesz po prostu wpłacić 1000 $ i żądać następnie 2000 $. Możesz otrzymać na przechowanie maksymalnie tyle pieniędzy, ile sam wpłaciłeś. To powinno dać ci to samo poczucie bezpieczeństwa. Otrzymasz na swoje konto tę samą kwotę, którą wpłaciłeś. W ten sposób pieniądze pozostają w obiegu. Nie można też po prostu życzyć sobie konkretnej sumy pieniędzy. Wpłacona kwota wzrasta o 30%, jest zamrożona w pierwszym miesiącu, a potem możesz zdecydować, czy chcesz wypłacić pieniądze, czy też chcesz je dalej pomnażać. c) Jeśli obrabujesz bank, to bankowi to zupełnie obojętne. Jest on ubezpieczony i nie ponosi żadnych strat finansowych. Ale jakoś nie do końca rozumiem, o co ci chodzi. Czy mógłbyś rozwinąć ten punkt? Redystrybucja pieniędzy od ubogich do bogatych Dokładnie. Ty to mówisz, nawet bardziej drastycznie, niż ja to wyraziłem. To jest wyzysk w pełni. Dajesz nam pracę, aby samemu nie musieć pracować, a następnie sprzedajesz nam to, co sami wyprodukowaliśmy, żeby jeszcze bardziej się wzbogacić. Tak, to jest bardzo piękny i przekonywujący cykl. W i-MMM nie istnieje taki cykl. Wszyscy uczestnicy są równi i wymieniają się pieniędzmi między sobą. Nie ma wyższej instancji, do której trzeba by przekazywać pieniądze. Co więcej, Ci, którzy jako pierwsi włączyli się do systemu, nadal inwestują swoje pieniądze. I te pieniądze mogą kiedyś trafić do kogoś, kto dopiero niedawno dołączył. To jest cykl, nawet cykl w wielu kierunkach. Ostatni pierwszych, pierwszy ostatnich, pierwszy pierwszych, ostatni ostatnich. Całkowicie losowo. Oczywiście pierwsi, którzy się dowiedzieli o systemie, mają lepsze szanse. Ale nawet to nie jest gwarantowane. Tutaj chyba leży błąd myślowy, bo bogaci nie wezmą w tym udziału Ten punkt również mnie zastanowił. Też o tym pomyślałem. Po prostu tego nie zrobią. Ale co by było, gdyby przestali tak wiele konsumować? Co by było, gdyby przestali brać kredyty i nie podpisywali umów z bankami, choćby zdecydowali się oszczędzać. A co by było, gdyby każdy tak postępował? Bogaci nie otrzymaliby już takich pieniędzy, przynajmniej nie w takiej skali. Oczywiście nadal by pracowali i zarabiali normalne pensje. Czy uważasz, że gdyby każdy postępował w ten sposób, 30% byłoby łatwo osiągalne? Pieniądze inwestowane wzrastają o 30% miesięcznie. Być może nie przeczytałeś całego wątku. Każda osoba może akumulować maksymalnie 10 000 $ miesięcznie. Załóżmy, że w systemie jest milion osób, z których każdy osiąga maksymalny limit 10 000 $. Wtedy otrzymamy 10 000 000 000 $ miesięcznie, 120 000 000 000 $ rocznie i 1 200 000 000 000 $ w ciągu 10 lat. Na podstawie twoich danych system mógłby działać przez około 350 lat, całkiem nieźle, ale myślę, że byłoby to raczej nierealne. Byłoby jednak interesujące dowiedzieć się, co by się stało, gdyby faktycznie działał tak długo. Nowoczesny system bankowy tworzy pieniądze z niczego. Ten proces może być najbardziej zdumiewającym sztuczką kuglarza, jaka kiedykolwiek została wymyślona. Można to bardzo łatwo wyjaśnić za pomocą zasady odwrotu. Jako przykład weźmy hiperinflację podczas światowego kryzysu gospodarczego w latach 1929. Co wtedy nagle wart było pieniądze? Nic. Co są warte obligacje państwowe czy złoto, gdy nie masz już co jeść? Nic. Co określa wartość pieniądza? Złoto. Co określa wartość złota? Podaż i popyt. Ale już jutro złoto mogłoby mieć zupełnie inna wartość. Co by było, gdyby nam udało się dowolnie tworzyć atomy z niczego? Widzisz, system finansowy i bankowy opiera się na bardzo prostym i nie do końca przemyślanym założeniu o wartości złota. Dobrze, złoci się i błyszczy ładnie, jest piękne i drogocenne metaliami, które nie gniją ani nie ulegają utlenianiu i mają dobrą przewodność. Ale czy to naprawdę nas posuwa do przodu? Nic. Prawdopodobnie kobiety określiły wartość złota i po cichu kontrolują świat. A my, mężczyźni, musimy iść do pracy, żeby móc im kupić złoto, kto wie, co kobiety robią w międzyczasie. Żartuję, dziękuję bardzo, peterm, naprawdę zmusiłeś mnie do refleksji i wyciągnąłem kilka wniosków, które wcześniej nie były mi do końca jasne. Miałem własne wątpliwości i obawy, ale teraz jestem nieco bardziej przekonany, że wszystko, co jest propagowane w i-mmm, jest prawdziwe. Z poważaniem investizia

Napisany przez CFO
@peterm
co było do wykazania

oto mamy go - grzejnik inwestujący!

Pozdrowienia CFO

Napisany przez eichi

Zainwestowane pieniądze rosną o 30% miesięcznie.

Być może nie przeczytałeś całego wątku. Każda osoba może akumulować maksymalnie 10 000$ miesięcznie. Wyobraź sobie, że w systemie jest milion osób, z czego każda otrzymuje maksymalne 10 000$, wówczas miesięcznie będzie to 10 000 000 000$, rocznie 120 000 000 000$, a w ciągu 10 lat 1 200 000 000 000$.

Nadal nie rozumiem dokładnie tego fragmentu. Skąd biorą się dolary, które nie zostały wpłacone? Tak to rozumiem, że co miesiąc potrzeba o 30% więcej wpłaconych pieniędzy, aby część ludzi mogła je odebrać, a następnie znikają.

Więc powiedzmy, że w zabawie bierze udział 10 osób, każda wpłaca po 10 000$, i czeka miesiąc. Następnie każdy chciałby otrzymać swoje 13 000$. Skąd wtedy się wezmą te pieniądze? Wypłacasz je?

Napisany przez CFO
@eichi
Teraz możemy zdecydować, czy chcemy kontynuować czytanie i komentowanie tej bzdury, czy też chcemy to odrzucić jako oszustwo. Moje zapotrzebowanie na czytanie i komentowanie jest więcej niż zaspokojone.
Pytanie brzmi: Kto ma zgłosić to jako oszustwo? Szansa na usunięcie tego wpisu (lub raczej bzdury) wynosi 100%.

Pozdrowienia, CFO

Napisany przez 2Escorpio
Myślę, że dotarliśmy już do końca tego tematu i nigdzie nas nie zaprowadzi... więc zamykam

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata