Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: 25 € kapitału początkowego bez konieczności dokonywania wpłaty na handel

Napisany przez trader_joe
Cześć ludzie,

Znalazłem ten link w internecie:

https://www.plus500.com/de/?id=54505&tags=homepage&pl=2

Każdy, kto ma ochotę zacząć grać trochę na rynku giełdowym z kapitałem początkowym 25 €, bez konieczności dokonywania własnej wpłaty i podawania danych bankowych, powinien to sobie przyjrzeć!

Napisany przez BlamB
Zastanawiam się, czy dostawca jest wiarygodny? Jak zarabia, jeśli nie pobiera opłat za transakcje (przynajmniej wewnątrz Niemiec)? Czy coś źle zrozumiałem?

Napisany przez trader_joe
Ten fragment tekstu znalazłem na stronie internetowej w sekcji Pomoc.

Opłaty

Tylko spread

Plus500 otrzymuje zapłatę za swoje usługi za różnicę między ceną zakupu a ceną sprzedaży.
W odróżnieniu od innych dostawców, którzy pobierają opłaty za każdą transakcję, Plus500 nie pobiera opłat transakcyjnych.
Dodatkowe koszty

Jeśli utrzymasz pozycję po zamknięciu handlu do następnego dnia, praktycznie ją trzymasz przez noc, co musi być sfinansowane. Koszty finansowania są zaksięgowane na Twoim koncie albo związane z nimi (w przypadku pozycji krótkich) albo naliczane (w przypadku pozycji długich), tak aby przychody/koszty związane z tym finansowaniem zostały pokryte. Płatny okres (czas zamknięcia handlu) jest wyświetlany dla każdego instrumentu na karcie „Szczegóły”.
Aby zobaczyć koszty finansowania i „procent dzienny” dla określonego instrumentu, przejdź do ekranu handlu, wybierz potrzebny instrument i kliknij prawym przyciskiem myszy na „Szczegóły” w odpowiedniej linii.
Uwaga: Jeśli pozycja zostanie otwarta w piątek i utrzymana przez noc do następnego poniedziałku, następnego dnia handlowego, koszty finansowania zazwyczaj wynoszą potrójną kwotę dziennego kosztu, ponieważ muszą zostać pokryte koszty całego weekendu.
Opłaty za bezczynność

Jeśli Twoja platforma transakcyjna nie została używana przez trzy miesiące lub znajduje się w trybie uśpienia, zostanie pobrana opłata w wysokości 5 USD. Ma to na celu pokrycie kosztów świadczenia tej usługi, które i tak powstają, nawet gdy nie jest używana.

Napisany przez DayTrading
Cześć, obecnie testuję tą ofertę. Stworzyłem mały samouczek i dam Ci znać, jak się to rozwinie.

Napisany przez BlamB
To byłoby świetne, gdybyś dał znać po teście

Napisany przez DayTrading
Nasz test został przeprowadzony, dotychczas możecie przeczytać wszystko tutaj o 25 euro prezentu: Handel z prawdziwymi pieniędzmi | dzisiaj porównujemy
Będziemy to dalej śledzić i oczywiście będziemy uważać na stałe stosowanie zlecenia stop-loss.

Niniejszy post nie stanowi porady inwestycyjnej, rekomendacji ani zachęty do kupna lub sprzedaży odpowiednich papierów wartościowych, instrumentów rynku pieniężnego ani instrumentów pochodnych.

Pozdrowienia

Napisany przez VollMilk
Plus500 nie należy do dostawców, którym powinieneś powierzyć swoje pieniądze. Po prostu sprawdź w sieci informacje na temat oszustw związanych z Plus500...

Napisany przez Staubkuchen
Trzymaj się z daleka !!!!!

Tylko taka rada....

Napisany przez sitaara
Ja, ja bym się też trzymał z daleka...

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata