- ndz wrz 30, 2012 9:42 pm
Hej,
jestem tutaj nowy. Czy możecie ocenić poniższą ofertę?
Jestem zainteresowany zainwestowaniem pieniędzy na 8 lat dla mojego syna (6 lat).
Jestem świadom, że Fundacja BWF może handlować moim nabytym złotem i dokonywać transakcji pośrednich.
Fundacja BWF oferuje gwarantowaną cenę skupu.
Na przykład:
Inwestycja 2012 10000 €
Gwarantowany odkup 2020 18000 €
jeśli cena złota wzrośnie powyżej gwarantowanej ceny skupu, cena zwiększy się o 25% nadwyżki.
na przykład
Inwestycja 2012 10000 €
Kurs złota 2020 (z inwestycji 2012) 22000 €
Nadwyżka 4000 €
25 % nadwyżki 1000 €
Całkowita cena odkupu Fundacji BWF 19000 €
jako alternatywę możesz również otrzymać fizyczne dostarczenie zainwestowanego złota.
Podsumowanie:
Czy to jest bez haczyków?
Brzmi świetnie, zarobić na przykład 8000 € po 8 latach. Nawet jeśli euro straciłoby na wartości, pieniądze pozostają zainwestowane w złocie. Ponadto Fundacja BWF informuje, że zainwestowany kapitał jest chroniony przed upadłością.
Czy możecie mi pomóc?
Złoto - Standard
Mądry start na rynku złota - już od 2.000,00 €
Nasza oferta, Złoto-Standard jest szczególnie dedykowana osobom, które chcą zainwestować od 2.000 euro w wartościową i dochodową inwestycję. Fundacja BWF zobowiązuje się na życzenie klienta do odkupu złota na stałym kursie na koniec okresu umowy (opcje odkupu). Możesz wybrać spośród różnych okresów przechowywania i opcji odkupu:
po 2 latach gwarantowany odkup w wysokości 110% inwestycji lub
po 4 latach gwarantowany odkup w wysokości 130% inwestycji lub
po 8 latach gwarantowany odkup w wysokości 180% inwestycji
Te ceny odkupu są gwarantowane i niezależne od faktycznego kursu złota (London-Fixing) lub wartości twojego złotego kapitału.
Jeśli chcesz skorzystać z opcji odkupu, cena odkupu wzrasta nawet wtedy, gdy kurs giełdowy (London Fixing) w dniu sprzedaży jest wyższy niż zadeklarowany przez Fundację BWF gwarantowany kurs. W takim przypadku cena odkupu wzrasta o 25% nadwartości powyżej gwarantowanej wartości giełdowej (London-Fixing).
Możesz również otrzymać dostarczenie swojego złotego kapitału podczas trwania umowy lub na jej zakończenie.
Główne zalety
Nie płacisz agia ani opłat za realizację.
Kupujesz po aktualnej cenie złota BWF.
Złoto przechowywane jest w Niemczech.
Złoto przechowywane jest w certyfikowanych małych sztabkach (od 1 grama do maksymalnie 100 gramów).
Nie ponosisz ryzyka kursowego.
Możesz również w każdej chwili otrzymać dostarczenie swojego złota.
jestem tutaj nowy. Czy możecie ocenić poniższą ofertę?
Jestem zainteresowany zainwestowaniem pieniędzy na 8 lat dla mojego syna (6 lat).
Jestem świadom, że Fundacja BWF może handlować moim nabytym złotem i dokonywać transakcji pośrednich.
Fundacja BWF oferuje gwarantowaną cenę skupu.
Na przykład:
Inwestycja 2012 10000 €
jeśli cena złota wzrośnie powyżej gwarantowanej ceny skupu, cena zwiększy się o 25% nadwyżki.
na przykład
Inwestycja 2012 10000 €
Kurs złota 2020 (z inwestycji 2012) 22000 €
Nadwyżka 4000 €
25 % nadwyżki 1000 €
Całkowita cena odkupu Fundacji BWF 19000 €
jako alternatywę możesz również otrzymać fizyczne dostarczenie zainwestowanego złota.
Podsumowanie:
Czy to jest bez haczyków?
Brzmi świetnie, zarobić na przykład 8000 € po 8 latach. Nawet jeśli euro straciłoby na wartości, pieniądze pozostają zainwestowane w złocie. Ponadto Fundacja BWF informuje, że zainwestowany kapitał jest chroniony przed upadłością.
Czy możecie mi pomóc?
Złoto - Standard
Mądry start na rynku złota - już od 2.000,00 €
Nasza oferta, Złoto-Standard jest szczególnie dedykowana osobom, które chcą zainwestować od 2.000 euro w wartościową i dochodową inwestycję. Fundacja BWF zobowiązuje się na życzenie klienta do odkupu złota na stałym kursie na koniec okresu umowy (opcje odkupu). Możesz wybrać spośród różnych okresów przechowywania i opcji odkupu:
po 2 latach gwarantowany odkup w wysokości 110% inwestycji lub
po 4 latach gwarantowany odkup w wysokości 130% inwestycji lub
po 8 latach gwarantowany odkup w wysokości 180% inwestycji
Te ceny odkupu są gwarantowane i niezależne od faktycznego kursu złota (London-Fixing) lub wartości twojego złotego kapitału.
Jeśli chcesz skorzystać z opcji odkupu, cena odkupu wzrasta nawet wtedy, gdy kurs giełdowy (London Fixing) w dniu sprzedaży jest wyższy niż zadeklarowany przez Fundację BWF gwarantowany kurs. W takim przypadku cena odkupu wzrasta o 25% nadwartości powyżej gwarantowanej wartości giełdowej (London-Fixing).
Możesz również otrzymać dostarczenie swojego złotego kapitału podczas trwania umowy lub na jej zakończenie.
Główne zalety
Nie płacisz agia ani opłat za realizację.
Kupujesz po aktualnej cenie złota BWF.
Złoto przechowywane jest w Niemczech.
Złoto przechowywane jest w certyfikowanych małych sztabkach (od 1 grama do maksymalnie 100 gramów).
Nie ponosisz ryzyka kursowego.
Możesz również w każdej chwili otrzymać dostarczenie swojego złota.