Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych ubezpieczeń.

Re: Czy Provinzial należy do ubezpieczeń o wysokich składkach?

Napisany przez ADMCI4
Tak jak moi rodzice, także ja ostatecznie skończyłem z moimi ubezpieczeniami w Provinzial. Generalnie jestem zadowolony z obsługi i pracownicy tam są bardzo mili. Jednakże coraz bardziej mam wrażenie, że jest to firma ubezpieczeniowa, która pobiera bardzo wysokie składki. Na pewno można znaleźć obsługę w niższych cenach. Ktoś może coś na ten temat powiedzieć lub podać mi porównywalne ubezpieczenie, za które musiałbym płacić mniej?Pozdrawiam, BiRino

Napisany przez s.marbach
Jakie ubezpieczenia masz? W celu porównania składek w obszarze ubezpieczeń rzeczowych, warto skorzystać z różnych portali internetowych, po prostu wyszukaj w Google. W związku z tym, radzę Ci poszukać zwycięzców testów zadowolenia klientów i na koniec po prostu odwiedź kilka agencji ubezpieczeniowych i/lub agentów.

Napisany przez AV-Planer
Cześć,

Chociaż istnieją społeczności, które tendencyjnie są trochę droższe lub tańsze, ogólnie absolutnie nie można tego powiedzieć ani o Provinzial, ani o innych społecznościach.

Idź do porządnego maklera ubezpieczeniowego i pozwól mu przejrzeć Twój stan. Makler może wyszukać dla Ciebie odpowiednią ofertę dla każdej dziedziny w różnych społecznościach, a Ty nadal masz tylko jednego kontaktowego. Ponadto, jest on zobowiązany do Ciebie i działa nie w imieniu społeczności, jak najprawdopodobniej robi to agent Provinzial (musi).

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata