Re: Czy koszty leczenia u naturopatów są zawsze refundowane przez prywatne ubezpieczenie zdrowotne?
Napisany przez ADMCI4 -
- śr paź 03, 2012 4:00 pm
Byłem dotychczas ubezpieczony w publicznym ubezpieczeniu zdrowotnym, ale z powodu podwyżki wynagrodzenia na początku roku mogę przeskoczyć na prywatne ubezpieczenie zdrowotne od przyszłego roku.
W przeszłości coraz częściej zdarzało się, że moja żona z dziećmi chodziła do lekarza medycyny niekonwencjonalnej i oczywiście musieliśmy sami opłacać rachunki.
Teraz chciałbym się dowiedzieć, czy koszty wizyt u lekarza medycyny niekonwencjonalnej są obowiązkowym świadczeniem w prywatnym ubezpieczeniu zdrowotnym.
To byłaby dla mnie kolejna przesłanka do zmiany.
Czy trzeba wybrać szczególnie drogi pakiet, aby korzystać z refundacji tych kosztów?
Pozdrowienia, pino
W przeszłości coraz częściej zdarzało się, że moja żona z dziećmi chodziła do lekarza medycyny niekonwencjonalnej i oczywiście musieliśmy sami opłacać rachunki.
Teraz chciałbym się dowiedzieć, czy koszty wizyt u lekarza medycyny niekonwencjonalnej są obowiązkowym świadczeniem w prywatnym ubezpieczeniu zdrowotnym.
To byłaby dla mnie kolejna przesłanka do zmiany.
Czy trzeba wybrać szczególnie drogi pakiet, aby korzystać z refundacji tych kosztów?
Pozdrowienia, pino