Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualizacje i rozszerzenia w środowisku forum.

Re: Wczytywanie obrazów WHEN GIF jako JPG)

Napisany przez svx_biker
Czy zamierzonym działaniem jest konwersja obrazów podczas wgrywania? Specjalnie zapisuję wykresy w formacie GIF, ponieważ jakość jest lepsza. Jednak zauważyłem, że te obrazy wydają się być rozmyte po wgraniu. Podczas sprawdzania zauważyłem, że obrazy zostały zapisane jako JPG (właściwości obrazu), co wydaje się dziać podczas wgrywania.

Napisany przez webmaster
svx_biker pisze: Czy celowo jest konwertowanie obrazów podczas wysyłania ich? Celowo zapisuję wykresy jako pliki GIF, ponieważ jakość jest lepsza. Zauważyłem jednak, że te obrazy po przesłaniu wydają się być raczej rozmyte. Podczas sprawdzania dowiedziałem się, że obrazy są przechowywane jako pliki JPG (właściwości obrazu), co najwyraźniej miało miejsce podczas wysyłania.
Proszę przeczytać informacje zawarte w załączonym linku: https://www.boersenportal.ch/forum/viewtopic.php?t=658 W razie dodatkowych pytań służę pomocą. Salamander

Napisany przez svx_biker
Dziękuję za szybką informację zwrotną. Widziałem już ten wpis, ale dla mnie nie było jasne, że obrazy zawsze będą konwertowane na format JPG, nawet jeśli nie jest to konieczne ze względu na rozmiar. Moje grafiki są nie tylko ostrzejsze, ale także mniejsze, gdy zapisuję je jako pliki GIF na komputerze.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata