Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Dyskusje na temat transakcji nieruchomościowych, takich jak rentowność (dom dochodowy), lokalizacja nieruchomości, rzeczoznawcy, pośrednicy nieruchomości, umowy kupna, ubezpieczenia nieruchomości i podatki. (Zakup nieruchomości w celu wynajmu)

Re: Kapitalfreunde.de - Crowdfunding dla nieruchomości

Napisany przez HerrRossi
Cześć,

właśnie natknąłem się na tę stronę: Kapitalfreunde.de.

Czy ktoś miał już z nimi doświadczenia? Nie mam zbyt dużo pieniędzy, ale chciałbym je sensownie i długoterminowo zainwestować...

Pozdrowienia i dzięki za Wasze odpowiedzi!

HerrRossi

Napisany przez 2Bolitho
Ponieważ jest to pierwszy projekt, będziesz miał trudności ze znalezieniem kogoś z doświadczeniem...

Prawdopodobnie chodzi tutaj nie o wymianę doświadczeń, a o ukrytą reklamę. Lepiej jest być otwartym, prezentując swój projekt tutaj, nikt na pewno nie będzie miał nic przeciwko. Po prostu trochę więcej niż tylko link.

Napisany przez nordwest
Cześć, również odwiedziłem tę stronę, ale z kolei poszukuję inwestora na kwotę 70.000,00 euro na nieruchomość w Holandii. Posiadam wkład własny w wysokości 50.000,00 euro oraz stabilne dochody. Niemieckie banki niechętnie udzielają finansowania w Holandii; przynajmniej dotyczy to naszego Commerzbanku i Deutsche Bank. Czy ktoś może mi pomóc, ponieważ nawet na stronie Kapitalfreunde nie mogę uzyskać konkretnych informacji...

Pozdrowienia
nordwest

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata