Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Czy dochód ma znaczenie przy pożyczce bez sprawdzania w Bazie Danych Kredytowej WHEN Schufa)?

Napisany przez ADMCI4
Cześć ludzie.. Ponieważ mojemu bankowi raczej przyleci ptak, jeśli pójdę tam i poproszę o kolejny kredyt lub zwiększenie istniejącego kredytu, zacząłem ostatnio myśleć o kredycie bez sprawdzania w rejestrze dłużników. Jednak moje dochody nie są zbyt wysokie. Zarabiam tylko 1500 euro netto miesięcznie i już muszę spłacać 150 euro mojemu bankowi za kredyt.

Czy mam szansę dostać kredyt u dostawcy bez sprawdzania w rejestrze dłużników pomimo niskich dochodów?

Re: Czy dochód ma znaczenie przy pożyczce bez sprawdzania w Bazie Danych Kredytowej WHEN Schufa)?

Napisany przez 2Escorpio
To zależy od twoich wydatków domowych. Jeśli musisz zapłacić 700 euro czynszu lub utrzymać żonę i dziecko z tych 1500 euro, to nie starczy na otrzymanie kredytu... jeśli jednak masz niski czynsz i musisz utrzymać się tylko samemu, to już może się udać. W każdym razie dla banku ważne jest, ile ktoś zarabia... nawet jeśli kredyty są udzielane bez sprawdzania w Biurze Informacji Kredytowej... w końcu gdzieś muszą mieć pewność.

Napisany przez Spessartraeuber
Ważne jest dokonanie porównania przychodów i wydatków.

Jeśli nadal pozostaje wystarczająco dużo pieniędzy, aby pokryć nową ratę kredytu, można otrzymać kredyt.

Jeśli do tej pory spłacali Państwo kredyt w swoim banku i Państwa konto w tym samym banku nie ma ujemnego salda, nie ma przeszkód, aby zwiększyć limit kredytowy.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata