Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Czy można polegać na kalkulatorach odsetek do kredytów w internecie?

Napisany przez ADMCI4
Kochani,
aby nieco uluzyc swoja sytuacje finansowa, chcialbym wziasc pozyczke.
Poniewaz mam konto bankowe w Sparkasse, ktore jest bardzo drogie i nie jest zbyt otwarte na moje zyczenie, chcialbym zwrócic sie do innych bankow. Na pewno bardzo przydatne jest sprawdzenie wczesniej w internecie warunkow poszczegolnych bankow. Czesto mozna juz obliczyc za pomoca kalkulatora oprocentowanie kredytu w banku X. Oczywiscie pod warunkiem, ze te kalkulatory sa niezawodne. Czy ktos ma juz z tym doswiadczenie i moze mi cos doradzic?

Pozdrowienia

BlueRose

Napisany przez DagobertDuck
Z internetowymi kalkulatorami odsetek miałem dotychczas pozytywne doświadczenia; wystarcza to przynajmniej do w miarę dokładnego zorientowania się, jakie są warunki. Szczególnie przy bardziej znanych i aktualnych kalkulatorach masz bardzo dobre szanse, że wartości są wiarygodne.

W przeciwnym razie sprawdź swoje wyniki przy użyciu kilku kalkulatorów i sprawdź, czy otrzymujesz takie same rezultaty.

Napisany przez Ravemaster84
Zawsze z przyjemnością polecam modern-banking.de - Porównanie banków internetowych i brokerów online

Osobiście mam doświadczenie z kredytami w Sparkasse, readybanku i obecnie w SKG Bank. Nie mogę powiedzieć nic negatywnego o SKG. Zawsze można dokonywać dodatkowych spłat, tak jak w przypadku ING-DiBa, ale z nieco wyższym oprocentowaniem.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata