Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Waegelin

Napisany przez richard100
Jakiś czas temu Cybercrash zwrócił naszą uwagę na tę stronę. Bardzo interesujące narzędzie. Przyzwyczaiłem się do odwiedzania tej strony 2 razy dziennie. Teraz nagle nie mam już dostępu :cry: Po kliknięciu otrzymuję odpowiedź: Obecne ustawienia zabezpieczeń nie pozwalają na pobieranie na tym komputerze. Czy ktoś jeszcze ma ten problem? Co zrobić, aby móc ponownie otworzyć tę stronę? Pozdrowienia, Rich

Napisany przez beat
Cześć Rich To musi zależeć od ustawień twojej przeglądarki lub programu Acrobat. U mnie zawsze działa bez problemu. (Dla pewności właśnie szybko przetestowałem).

Napisany przez 2cybercrash
Prawdopodobnie jest to spowodowane wersją programu Acrobat, miałem podobny problem z plikami PDF banków. Rozwiązanie: zainstaluj nowy program Acrobat 8.0.

Cześć Cybercrash, Beat, Dziękuję za pomoc. Udało mi się rozwiązać ten problem. Jednak jeszcze nie jest idealnie, ponieważ strona jest czytelna dopiero po wykonaniu kilku kroków: Przejdź do Panelu sterowania, następnie wybierz Opcje internetowe, potem Zabezpieczenia, a następnie Dostosuj poziomy. Bawiłem się ze zmianami, aż wreszcie się udało. Myślę, że problem może tkwić w programie Acrobat Reader. Mam wersję 6, więc teraz muszę dowiedzieć się, jak zainstalować wersję 7 lub 8. Nie udało mi się tego znaleźć poprzez wyszukiwanie w Google.... :cry: Pozdrowienia, Rich

Napisany przez beta
Czy nie możesz go po prostu pobrać? https://www.adobe.com/de/products/acrobat/readstep2.html Pozdrowienia

beta pisze: Czy nie możesz tego po prostu pobrać? https://www.adobe.com/de/products/acrobat/readstep2.html Pozdrowienia
Cześć Beta, Wszystko działało świetnie. Teraz działa bez zarzutu z Waegelin. Pozdrowienia Rich

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata