- sob lut 03, 2007 4:16 pm
Poczekaj na wybuch... już przetestowaliśmy wsparcie... może się niedługo rozpocząć.
Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości
ket1390 pisze: Czekamy na wybicie... już przetestowaliśmy wsparcie... może się niedługo zacznie.Również uważam, że na pewno jeszcze sporo spadnie. :lol:
cybercrash pisze: Przedstawienie mało znanej wartości jest tu na tej platformie z pewnością doceniane. Nikogo by nie zaszkodziło, gdyby oprócz kilku sugestii dotyczących branży, działalności firmy, wskaźników, itp. Znajdowały się również kilka informacji, inaczej byłoby to dość niepełne i jednostronne. Mimo to dziękuję za Twój wpis ket3190. Zawsze warto wiedzieć, dlaczego nasze ciekawe użytkowniczki i użytkownicy powinny zainwestować swoje zarobione lub wypracowane talary właśnie w tę firmę?Cześć cybercrash...czy kiedykolwiek słyszałeś o handlu technicznym....zazwyczaj nie poświęcam dużo czasu analizie fundamentalnej...chys.ob to jedna z 10 akcji obecnie na mojej liście monitorowanych....ale tutaj jest link do bilansu firmy....przychody firmy wzrosły znacząco w 2006 roku... https://finance.yahoo.com/q/is?s=CHYS.OB&annual To proste, jeśli akcje zaczynają rósł w przyszłym tygodniu, wtedy wskakujemy, zobacz jak zamyka się powyżej 2,16 to mocne kupno....już zabezpieczyłem się kupując po 2,05.....proste, mój stop loss to 1,80 ...ale z technicznego punktu widzenia wygląda to dobrze..jak mówię wsparcie na poziomie około 1,80 powinno się utrzymać i być dnem...wolumen jest tam od kwietnia 2006 roku....gdy tylko nastąpi przełamanie, nie przegap...
Globalist pisze: Cytat z użytkownika ket1390 Poczekaj na wybicie.... już przetestowaliśmy wsparcie... może się szybko rozkręcić. Myślę też, że wkrótce będzie jeszcze więcej spadków. :lol:Akcja jak zapowiedziano wybiła się przy 2,16 i już jest przy 2,50... ładne 20% do tej pory
ket1390 pisze: ..z tymi akcjami OTCBB można dobrze zarobić...jeśli się to opanuje...Ale CHYS teraz spada dość mocno ops: Wygląda na to, że nie było eksplozji. Już sprzedano 170 000 sztuk. Przeważnie duże sprzedaże. :?:
Globalist pisze: Z cytatu od użytkownika ket1390 ..z tymi otcbb można dobrze zarabiać pieniądze...jeśli się to opanuje... Jednak CHYS spada całkiem szybko ops: Wygląda na to, że nie było eksplozji. Już 170000 sztuk zostało sprzedanych. Większość to duże sprzedaże. :?:Poczekajmy kilka dni... zamknęła się na 2.18...bardzo dobrze...technicznie wybiliśmy się...znaleziono dno, histogram MACD zaczyna rosnąć, ponadto zamknęliśmy powyżej ważnej średniej MA 50, która wynosi 2.15; wszystko to oznaki byka. Kupię jutro!
Springer pisze: Kurs zamknięcia jest nieco ponad 3% w górę, jest bardzo zmienny z wahaniem w okolicach 15-20%. Kto naprawdę chce handlować tym tytułem, może stosować tylko jedną strategię, czyli wprowadzanie bardzo niskich limitów zakupu.3-letni wykres wyraźnie wskazuje na wzrost, wykres został opublikowany powyżej.... teraz jest okazja do zakupu... długoterminowa linia trendu jest nietknięta, została niedawno dotknięta.... przełamanie bocznego trendu jest w toku... obecnie profesjonaliści eliminują słabszych inwestorów.... trzeba znać poziomy, 2,18 jest powyżej MA 50....... wkrótce na poziomie 3 dolarów, jeśli wejdzie więcej wolumenu.... ale w tym forum nikt nie wydaje się znać się na analizie wykresów... nie będę już trwonił więcej czasu tutaj......
ket1390 pisze: Cytat z Springera Kurs zamknięcia jest nieznacznie powyżej 3% plusa, jest bardzo zmienność ze wahaniami na poziomie 15-20%. Ten, kto naprawdę chce handlować tym tytułem, może stosować tylko jedną strategię, a mianowicie podawanie bardzo niskich limitów kupna, tzw. fishing. 3-letni wykres jasno pokazuje wzrost, zamieściłem wykres powyżej.... teraz okazja do zakupu... długo terminowa linia trendu jest nietknięta, została niedawno dotknięta... przełamanie boczne się rozpoczęło... obecnie Mennice Masy wyrzucają słabych... trzeba znać poziomy, 2,18 jest powyżej MA 50.... wkrótce do 3 dolarów, jeśli dojdzie więcej wolumenu.... ale w tym forum widocznie nikt nie ma pojęcia o analizie wykresów... nie będę dłużej tracił czasu tutaj.....Rób to, co lubisz, na takich zfrustrowanych użytkowników, to dobrze prowadzone forum z przyjemnością się bez niech mogą obyć.
Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]
Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]
Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]
Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata