Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Kto zna Deutsche Finance

Napisany przez Charlie
Cześć drodzy uczestnicy forum!

Zostałem zalecony przez doradcę majątkowego firmę Deutsche Finance wymienioną powyżej.
Niestety, trudno jest znaleźć jakiekolwiek informacje na ten temat w Google. Czy ktoś może mi powiedzieć więcej na ten temat?

Napisany przez Latinl
Cześć

po prostu sprawdź w Google

Deutsche Finance - Strona główna - Strona główna - Strona główna - Strona główna - Strona główna - Strona główna - Strona główna - Strona główna - Strona główna - Strona główna - Strona główna

Nie znam tego miejsca!

Czy zamierzacie tam zainwestować?

Napisany przez Charlie
Dziękuję za znanie strony internetowej. Poszukuję niezależnych informacji. Tak, chciałbym tam zainwestować.

Napisany przez Latinl
Z jakimi kwotami?

Nie znam tej firmy. DVAG budzi mieszane uczucia. Jedni są nią zachwyceni, inni ją potępiają.

Być może znasz kogoś z rodziny/przyjaciela, kto tam pracuje i cię do niej nakłonił.

W każdym razie zamknięte fundusze nie są bez ryzyka! I nie ma tam rzeczywistego rynku. Zazwyczaj jesteś zmuszony zwrócić udziały tylko do inicjatora. Wygląda na to, że tu jest taki przypadek!

Tutaj również nie ma prawdziwej przejrzystości! Aby uzyskać informacje, trzeba być w kontakcie!

Napisany przez Charlie
Dziękuję za odpowiedź. Niestety również jeszcze nie znalazłem zbyt wiele informacji. Nie, to był doradca finansowy dotyczący refinansowania mojego domu. Chciałem przeznaczyć tylko 1% na spłatę kredytu, a resztę zainwestować. Teraz poszukuję informacji o tej firmie i nic nie mogę znaleźć. Wygląda na to, że utrzymują swoją sieć czystą.

Napisany przez Latinl

Dziękuję za odpowiedź. Niestety ja także jeszcze niewiele znalazłem. Nie, to był doradca finansowy dotyczący refinansowania mojego domu. Chciałem tylko wpłacić 1% na spłatę kredytu i resztę zainwestować w formę lokaty. Teraz szukam informacji o tej firmie i nic nie mogę znaleźć. Wygląda na to, że trzymają swoją sieć czystą.

Przepraszam, ale to jest największy nonsens obok zawieszenia spłaty kredytu.

Czy to jest nieruchomość wynajmowana?

Ja bym Tobie (oraz inwestorowi kapitałowemu) doradzał spłatę kredytu przy obecnym poziomie odsetek. Tak niski poziom odsetek historycznie prawdopodobnie nigdy już się nie powtórzy.

W przeciwnym razie, co koń nieruchomy, to samo

Napisany przez Schlumpf
Cześć Charlie,

Proszę podaj nam ofertę dotyczącą kontynuacji finansowania, a wtedy będziemy mogli ocenić, czy jest ona dobra. Jaki jest oprocentowanie, jaka suma będzie kontynuowana i kiedy kończy się stare zadłużenie. Uważam, że lepiej jest inwestować więcej w spłatę kredytu i szybciej mieć opłacony Dom.

Napisany przez Charlie
Najpierw chciałbym podziękować za Waszą opinię. Mam zamiar otrzymać ofertę w połowie tygodnia i opublikować ją online. Nie jestem zbyt zadowolony z zawieszenia spłaty. Nieruchomość jest w 70% wynajęta, resztę zajmuję ja.

Napisany przez Schlumpf
W innym przypadku zawsze jest bardzo trudno ocenić wartość danej społeczeństwa, ponieważ zawsze zależy to od doradcy. Wszędzie są czarne owce. Ale z przyjemnością ocenię Państwa ofertę.

Napisany przez Latinl

Najpierw chciałbym podziękować za waszą opinię. Dostanę ofertę pod koniec tygodnia, którą zamieścić online. Nie jestem zadowolony z zawieszenia spłaty. Nieruchomość jest w 70% wynajęta, resztę zajmuję osobiście.

Zawsze jestem zdumiony takimi oświadczeniami. Nie cieszysz się z zawieszenia spłaty, a mimo to cię to martwi.

Posłuchaj swojego przeczucia.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata