Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Finansowanie nieruchomości dla młodego modelu.

Napisany przez eva star
Hai, mam pytanie, chciałbym wiedzieć, jak najlepiej ulokować moje pieniądze?
Ktoś polecił mi zainwestować część w nieruchomości, co myślicie o tym pomyśle!! Co myślicie o tym! Modeluję dla Castdeluxxx i na razie planuję robić to przez 5 lat, zbierając w tym czasie 130 000. Chciałbym zainwestować 50 000 w nieruchomość i resztę sfinansować na 10 lat!
Obiekt, który mi się podoba, kosztowałby 270 000 i ma około 54 m kwadratowych!
Wiem, że to ogólne pytanie, na które trudno odpowiedzieć, ale co sądzicie!
Dziękuję z góry za pomoc!

Napisany przez richi very rich
Hej, tak nie można odpowiedzieć na Twoje pytanie! Brakuje istotnych informacji, na przykład ile miesięcznie możesz odłożyć bez większych problemów? Jaka bank udzieli kredytu na taki model? Co planujesz po upływie 5 lat, skoro jest to 5-letni okres? Jeśli udzielisz odpowiedzi na te pytania, to będziemy mogli znaleźć odpowiedzi na Twoje pytania!

Napisany przez eva star
euro bez konieczności rezygnowania z czegokolwiek .Jak samochód, jedzenie na mieście itd. Bank dałby mi kredyt, ale jeszcze się nie zgodziłem, bo chcę wiedzieć od was, czy to byłoby rozsądne. Bo jak słyszałem, banki lubią udzielać takich kredytów i nie powinno się od razu mówić tak!
3 punkt szczerze mówiąc, też nie wiem, co będzie po tych 5 latach. Trochę naiwne z mojej strony, co nie?

Napisany przez Matthew Pryor
Eva: A co na to mówi Marcel? Czy twoja nachalna reklama przyniosła już coś dla twojej podrzędnej firmy?
A czy twój alter ego Richy posiada przynajmniej podstawową wiedzę ortograficzną.
To piecze niemiłosiernie w oczach!
Czasami pojawiają się tutaj postacie, które obiecują Ci 20% zwrotu z inwestycji i więcej. Postaraj się sprawić, żeby któryś z nich był szczęśliwy, w końcu zbliża się Boże Narodzenie!

Napisany przez richi very rich
To nie jest tylko naiwne, ale wręcz ...!