Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych tematów związanych z finansami.

Re: Kto zna tę stronę?

Napisany przez DuertenW
Natknąłem się przypadkiem na stronę Rabattfuchser.de, gdzie można otrzymać rabaty przy każdych zakupach u różnych dostawców i następnie wypłacić pieniądze. Teraz się zarejestrowałem, żeby zobaczyć, jak to działa. Czy ktoś z was ma już z tym doświadczenie? Dzięki za odpowiedzi.

Napisany przez Latinl

Natknąłem się przypadkowo na stronę Rabattfuchser.de, gdzie można otrzymać rabaty przy każdych zakupach u różnych dostawców i następnie wypłacić pieniądze.
Zarejestrowałem się tam, aby to sprawdzić, czy ktoś z was już miał z tym doświadczenie? Dzięki za odpowiedzi.

Tutaj niektórzy nie są zainteresowani reklamą i zarabianiem pieniędzy.

Napisany przez igor82
Wszystkie te strony porównań, zniżek, oszczędności i ofert powoli mnie irytują. Wszyscy tylko polują na prowizje, które na końcu i tak płaci klient końcowy^^

Napisany przez DagobertDuck
Tak, zgadzam się w pełni z poprzednim mówcą igor82. Naprawdę trudno tam oszczędzać, a jeśli już, to są to marginalne kwoty, które znowu się zrównoważają z powodu wiecznego szukania i oczekiwania.

Jeśli ktoś naprawdę chce oszczędzać, powinien samodzielnie przeszukać oferty i spróbować znaleźć darmowe rabaty i kody zniżkowe, które nie są kontrolowane przez stronę.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata