Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jakie ubezpieczenie samochodowe wybrać? Opinie, wskazówki, triki i rekomendacje.

Re: Czy ubezpieczenie odmówi wypłaty w przypadku zaległości w opłatach?

Napisany przez ADMCI4
Dzień dobry. Mam bardzo ważne pytanie. Samochód mojego syna jest zarejestrowany i ubezpieczony na mnie. Rzeczywiście opłacam składkę miesięcznie, ponieważ jest to kwota przekraczająca 70 euro. Niestety bank czasami zwraca składkę, gdy na koncie brakuje środków. Mój syn miał wczoraj wypadek w Szkocji, gdzie obecnie przebywa w ramach studiów. Ponieważ przelew do ubezpieczenia został zwrócony przez bank w zeszłym tygodniu, obawiam się teraz, że ubezpieczalnia może odmówić wypłacenia odszkodowania.

Napisany przez Matthew Pryor
Jeśli umowa nie została anulowana przez ubezpieczyciela w chwili wypadku, to oznacza, że istnieje ochrona ubezpieczeniowa.

Napisany przez 2Escorpio

Jeśli umowa nie została anulowana przez ubezpieczyciela w chwili wypadku, to również obowiązuje ochrona ubezpieczeniowa.

Zgadzam się z tym.

Ponadto, nawet jeśli ktoś nie chce tego słyszeć... Jeśli ma problemy z opłaceniem 70 euro i w wyniku tego występują nieudane obciążenia, powinien bardzo szybko odzyskać kontrolę nad swoimi finansami!

Wszystkie te nieudane obciążenia generują duże koszty... za nic!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata