Re: lokata terminowa: CosmosDirect Elastyczne konto Oszczędnościowe na Emeryturę
Napisany przez Edelrieder -
- śr sty 09, 2013 6:25 pm
Witajcie razem!
Po przejrzeniu wyciągu z konta za moje rachunek oszczędnościowy za ubiegły rok, ponownie uświadomiłem sobie, że stopa oprocentowania wynosząca 0,8% nawet nie pokrywa inflacji.
Ponieważ mam u Cosmos ubezpieczenie samochodu, zawsze wysyłają mi reklamy, które tym razem wydały mi się dość interesujące.
Nawet pierwsza stopa oprocentowania jest już dwukrotnie wyższa niż moja obecna, brak opłat i pełny dostęp. Rosnąca stopa procentowa również nie jest zła, a jeśli zaraz się zdecydujesz, otrzymasz bon Amazon o wartości 25 €.
Chciałbym teraz zapytać, czy istnieje jakaś haczyk, którego nie widzę?
Link do produktu znajduje się na stronie internetowej Cosmos Direkt!
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi!
Pozdrowienia
E
Po przejrzeniu wyciągu z konta za moje rachunek oszczędnościowy za ubiegły rok, ponownie uświadomiłem sobie, że stopa oprocentowania wynosząca 0,8% nawet nie pokrywa inflacji.
Ponieważ mam u Cosmos ubezpieczenie samochodu, zawsze wysyłają mi reklamy, które tym razem wydały mi się dość interesujące.
Nawet pierwsza stopa oprocentowania jest już dwukrotnie wyższa niż moja obecna, brak opłat i pełny dostęp. Rosnąca stopa procentowa również nie jest zła, a jeśli zaraz się zdecydujesz, otrzymasz bon Amazon o wartości 25 €.
Chciałbym teraz zapytać, czy istnieje jakaś haczyk, którego nie widzę?
Link do produktu znajduje się na stronie internetowej Cosmos Direkt!
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi!
Pozdrowienia
E