Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Pytania odnośnie kredytu bez sprawdzania w bazie Schufa?

Napisany przez DagobertDuck
Cześć wszystkim,
obecnie szukam, chociaż nie dla siebie, a raczej dla ogólnych celów informacyjnych i badawczych, wiarygodnego i fachowego portalu dotyczącego kredytów bez sprawdzania w bazie danych Schufa ?
Przede wszystkim interesuje mnie możliwość porównania różnych dostawców. Jeśli ktoś ma tutaj jakąś dobrą radę, będę bardzo wdzięczny; jeśli sam znajdę odpowiedniego dostawcę, dam znać tutaj.

Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie,
Dagobert.

Napisany przez Blue
Cześć,
potrzebowałem jakiś czas temu również informacji na temat dostawców kredytów bez sprawdzania w Bazie Dłużników. Jednak było to z prywatnych powodów. Po pewnym czasie znalazłem stronę, którą w większości mogę polecić, a być może inni tutaj już ją znają. Na tej stronie oprócz porównań kilku dostawców, masz również dostęp do podstawowych, moim zdaniem dobrze przygotowanych informacji na temat kredytu bez BIK:
https://www.kreditwelt.org/

Mam nadzieję, że ustawienie tego linku jest w porządku.

Dziękuję za ten link. Szybko zerknąłem i jak na razie wygląda całkiem dobrze, moim zdaniem.
Jeśli ktoś zna inne adresy, to śmiało, jestem otwarty na każdą propozycję.

Napisany przez labyfan
Dobry wieczór,

kolejną dobrą stroną jest pożyczka od osoby prywatnej - Prywatne pożyczki i udzielanie pożyczek

Tutaj znajdziesz porównanie ofertodnośnie tematu Pieniądze od prywatnych inwestorów i pośredników kredytowych.

Ponadto cenne wskazówki, między innymi na temat kredytu bez sprawdzania w BIK.

Pozdrawiam
labyfan

Dziękuję również za tę wskazówkę, ale znalazłem to, czego szukałem w Kreditwelt. Strona, którą proponujesz, nie jest zła, ale osobiście bardziej podoba mi się ta druga, jeśli chodzi o kredyty bez sprawdzania w rejestrze Schufa.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata