- czw sty 24, 2013 8:37 pm
hallo,
właśnie dodałem post dotyczący pytań o egzaminy
teraz pytanie o kredyty bardziej szczegółowo
sytuacja:
zarobki:
wynagrodzenie 2164,00 netto bez dodatkowych opłat i kosztów podróży
wynagrodzenie 1100,00 netto bez dodatków
te wynagrodzenia są gwarantowane, czasami w miesiącach letnich może być o 300 więcej
oszczędności własne 25000, z tego 12,500 w umowie oszczędnościowej i 12,500 na koncie
dodatkowo trochę zarabiam na własny rachunek, ale nie chcę tego uwzględniać w obliczeniach
obecnie:
zakup domu 66,000
koszty 3,57%
nie chcemy wykorzystywać naszych oszczędności ani umów oszczędnościowych, chcemy je zachować na wypadek nagły
chcielibyśmy wziąć kredyt około 100,000
nie mamy innych kredytów
nie posiadamy dzieci
czy to jest możliwe
większy kredyt chcielibyśmy przeznaczyć na remont i inne prace w domu
zremontowany Dom może mieć wartość nawet do 350,000, ale do tego jeszcze długa droga !!!!
mam nadzieję, że możecie mi udzielić trochę więcej informacji, czy coś takiego jest możliwe
i proszę o informacje dotyczące zwykłych banków, nie chcemy żadnych konstrukcji w stylu berlusconiego
właśnie dodałem post dotyczący pytań o egzaminy
teraz pytanie o kredyty bardziej szczegółowo
sytuacja:
zarobki:
wynagrodzenie 2164,00 netto bez dodatkowych opłat i kosztów podróży
wynagrodzenie 1100,00 netto bez dodatków
te wynagrodzenia są gwarantowane, czasami w miesiącach letnich może być o 300 więcej
oszczędności własne 25000, z tego 12,500 w umowie oszczędnościowej i 12,500 na koncie
dodatkowo trochę zarabiam na własny rachunek, ale nie chcę tego uwzględniać w obliczeniach
obecnie:
zakup domu 66,000
koszty 3,57%
nie chcemy wykorzystywać naszych oszczędności ani umów oszczędnościowych, chcemy je zachować na wypadek nagły
chcielibyśmy wziąć kredyt około 100,000
nie mamy innych kredytów
nie posiadamy dzieci
czy to jest możliwe
większy kredyt chcielibyśmy przeznaczyć na remont i inne prace w domu
zremontowany Dom może mieć wartość nawet do 350,000, ale do tego jeszcze długa droga !!!!
mam nadzieję, że możecie mi udzielić trochę więcej informacji, czy coś takiego jest możliwe
i proszę o informacje dotyczące zwykłych banków, nie chcemy żadnych konstrukcji w stylu berlusconiego