Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: pożyczka Wyjście z opresji

Napisany przez OneWay
Cześć,

chciałbym się krótko przedstawić:

Nazywam się Maxi i mam 19 lat. W tej chwili mam dość źle, ponieważ zrezygnowałem z miejsca nauki zawodu (z osobistych powodów) i straciłem dodatkową pracę, ponieważ sklep zamknął. Więc teraz z moich 1000 € dochodu miesięcznie zostało dokładnie 0 euro i mam teraz duży problem. Oczywiście zaplanowałem pieniądze i teraz stoje przed sytuacją, że nie mogę nic zapłacić.

Chcę teraz pozbyć się starych długów, ponieważ dopiero pod koniec kwietnia będę mógł znowu pracować (mam nowe miejsce pracy, ale dopiero mogę zacząć w połowie kwietnia). Do tego czasu nikt nie może mi dać możliwości zawieszenia płatności, dlatego już przeszukałem internet w poszukiwaniu małego kredytu w wysokości 1000 €, aby pozbyć się wszystkiego, co teraz się pojawi.

Niestety w internecie nie znalazłem nic poza Auxmoney, ale tam również nie mogę opublikować oferty... (dlaczego, nie wiem).

Dlatego wy jesteście moją ostatnią szansą. Czy jest tutaj ktoś, kto chciałby mi pożyczyć pieniądze? Byłoby wspaniale, gdyby ta osoba, która byłaby gotowa mi pożyczyć pieniądze, skontaktowała się ze mną pod adresem: maxi-underdog@web.de. Zwrot pieniędzy jest oczywiście możliwy, a od połowy kwietnia także w wysokich kwotach. Chcę po prostu bardzo szybko wyjść z tej beznadziejnej sytuacji.

Mam nadzieję, że ktoś się znajdzie...

Najlepsze pozdrowienia

Maxi

Napisany przez verschaukelt
Cześć Maxi,

czy złożyłeś wniosek o pomoc zgodnie z ustawą SGB 2? Przynajmniej koszty najmu i zasiłki socjalne być może byłyby wliczone - o ile nie mieszkasz u swoich rodziców.
W takim przypadku nie musisz tego potem spłacać!

Napisany przez OneWay
Mieszkam jeszcze w domu.

Napisany przez Spessartraeuber
A może pożyczyć pieniądze od rodziców do połowy kwietnia, a następnie oddać im?

Napisany przez 2Escorpio
1.000 euro? Masz już nową umowę o pracę? W zasadzie powinieneś móc załatwić to przez debet, mając dobrą zdolność kredytową.

Napisany przez OneWay
Bank powiedziała, że zawsze chcą zobaczyć dochód przez pierwsze 6 miesięcy. Ja bym powiedział, że 500 euro wystarczy, ale za tę kwotę nie dostaniesz małego kredytu. Nie chciałbym pożyczać od rodziny...

Napisany przez OneWay
Czy ktoś może mi pożyczyć pieniądze? Jestem w rozpaczy. .___.

Napisany przez syrincs02
Uważam szczerze, że nie masz tam szans...przepraszam...ponieważ nikt Cię tutaj nie zna itp...

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata