Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Karta kredytowa z bankowością internetową na żywo?

Napisany przez mp3joker
Cześć, szukam karty kredytowej z rzeczywistym bankowością internetową. Mam już kartę przedpłaconą Net+ Mastercard z Anglii, która ma bardzo wzorcowe rozwiązania bankowości internetowej, ale wolałbym tradycyjną, niemiecką, jeśli taka istnieje. Ważne jest również, aby zarezerwowane kwoty były wyświetlane, świetnie byłoby mieć też dedykowaną aplikację mobilną, ale to tylko dodatkowy atut.

Czy ktoś ma dla mnie jakiś pomysł?

Pozdrowienia,

Michael

Napisany przez 2Escorpio
Cześć,

NWiem, że karty kredytowe LBB / LandesBankBerlin kiedyś to umożliwiały. Nie mam jednak pewności, czy jest teraz tak samo... Ale można założyć, że system nie został pogorszony... Najlepiej skonsultować się z infolinią.

Do kart LBB należą m.in. karty ADAC & Amazon... więcej informacji można znaleźć w wyszukiwarce.

Pozdrawiam, esco

Napisany przez MarcoKirsch
Mogę polecić Ci kartę przedpłaconą Payango o nazwie KisCard. Jest ona oferowana przez net-m Privatbank 1891 (to niemiecki bank, wiele innych kart jest oferowanych przez zagraniczne banki). Dzięki temu moje pieniądze na koncie są zabezpieczone. Pod względem funkcji karty, do tej pory wszystko działało świetnie.

Napisany przez 2Escorpio

mogę polecić Ci kartę kredytową prepaid Payango o nazwie KisCard. Jest to oferowana przez net-m Privatbank 1891 (jest to niemiecki bank, wiele innych kart jest wydawanych przez zagraniczne banki). Dzięki temu mam pewność, że moje pieniądze na koncie są bezpieczne. Jeśli chodzi o funkcje karty, wszystko działało doskonale do tej pory.

Zupełnie nie o to chodzi.

1. Szuka zwykłej karty kredytowej, a nie wariantu prepaid
2. Z Realtime Onlinebanking

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata