Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Który bank oferuje swoim klientom krótkoterminowy kredyt gotówkowy?

Napisany przez ADMCI4
Cześć,

Mam nadzieję na szybką odpowiedź z tego forum, ponieważ znajduję się w dość trudnej sytuacji finansowej.
Moje saldo debetowe jest przekroczone, dlatego moje stałe zlecenia nie są już realizowane. Ponadto muszę uregulować kilka zaległych rachunków, zanim otrzymam wezwania do zapłaty.
Potrzebuję więc pieniędzy dość szybko, a moje bank już nie chce zwiększyć mojego istniejącego kredytu. Do kogo lub do jakiego banku mogę się zwrócić o szybką pomoc?
Kiedyś słyszałem coś o kredycie ekspresowym, ale nie jestem pewien, co dokładnie to oznacza.

Pozdrawiam
Remus

Re: Który bank oferuje swoim klientom krótkoterminowy kredyt gotówkowy?

Napisany przez Michael Ostwald
Cześć Remusie,

W przypadku terminu ""pożyczka błyskawiczna"" należy być ostrożnym, wielu pośredników oferuje pod tym terminem przecenione pożyczki prywatne, które niekoniecznie są szybko wypłacane, często prowadząc do wpadnięcia w pułapkę (np. opłata wstępna za weryfikację, a następnie negatywny wynik bez możliwości zwrotu pieniędzy).

W zasadzie wypłata pożyczki prywatnej może także przebiegać szybko w przypadku rzetelnych instytucji. Nie natychmiast, ale w ciągu 1-2 tygodni nie stanowi to problemu. Oczywiście należy przestrzegać określonych warunków, takich jak zatrudnienie poza okresem próbnym, najlepiej na czas nieokreślony, czysta historia kredytowa, pozytywne zarządzanie budżetem (dochody - wydatki) itp.

Ponieważ analiza wszystkich warunków dotyczących wykonalności jest złożona, zalecam skontaktowanie się w krótkim terminie z innym bankiem i zbadanie swojego życzenia.

Możesz także skontaktować się ze mną pod podanym adresem e-mail i podać numer telefonu, wtedy podczas rozmowy telefonicznej mogę przedstawić Ci najważniejsze informacje lub dokonać wstępnej oceny na podstawie Twoich danych i udzielić Ci kilku wskazówek.

Pozdrowienia,
Michael Ostwald

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata