Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Obsługa klienta / bankowość internetowa / bankomaty.

Re: Zamknąć konto w Sparkasse.

Napisany przez Carlos50
Dobry wieczór, chcę zrezygnować z konta osobistego w Sparkasse. Mam tam tymczasowe finansowanie umowy oszczędnościowej na budowę. Moje pytanie brzmi: Czy Sparkasse może postawić mi jakieś przeszkody związane z tymczasowym finansowaniem, czy nie ma to nic wspólnego z likwidacją konta osobistego. Z góry dziękuję. Carlos 50

Napisany przez Seimon
Cześć Carlos,

moim zdaniem SPK nie powinno stawiać Ci żadnych przeszkód. Moim zdaniem umowy oszczędnościowo-kredytowe są niezależne od konta bieżącego. Spłata zobowiązań z kredytu powinna być możliwa bez problemów również z konta bieżącego w innym banku.

Jeśli chodzi o zmianę konta bieżącego, miałem naprawdę dobre doświadczenia z bankami internetowymi. Nie chcę tutaj reklamować żadnego konkretnego banku. Wiele z nich jest dobrych. Warto samemu się trochę dowiedzieć.

Pozdrowienia
Seimon

Napisany przez Begeld
Cześć Seimonie, przeczytałem, że tego rodzaju porównania online powinny być dość dobre. Szukając w internecie natrafiłem na twój post, ale narzędzie do porównywania nie działa. Według tego bloga za pomocą takiego porównywarki można znaleźć najtańsze oferty. Czy to prawda? Udało ci się przetestować swoje narzędzie porównywania?

Napisany przez Kawashimi
Dlaczego chciałeś/zechciałaś zamknąć to konto? Czy byłeś/byłaś niezadowolony/niezadowolona?

Pozdrawiam

Napisany przez Andy34

dlaczego chciałeś w ogóle zamknąć to konto? Czy byłeś niezadowolony?

Pozdrowienia

Zawsze jest się niezadowolonym

Napisany przez Reinhardt78
Aby upewnić się, możesz oczywiście po prostu zapytać w Sparkasse. Ale zasadniczo to nie ma ze sobą nic wspólnego i powinno być możliwe do zrealizowania.

Reinhardt

Napisany przez Lisa2013
Także nie sądzę, że napotkają tam problemy.

Napisany przez Lottali07
Nie sądzę, że Sparkasse postawi Ci jakiekolwiek przeszkody. Jestem również klientem banku internetowego i jestem zadowolony. Ponieważ każdy stawia sobie inne priorytety przy wyborze konta osobistego, mogę jedynie polecić poszukiwanie opinii na temat doświadczeń innych użytkowników. Dzięki temu podjąłem decyzję o wyborze określonego banku.

Napisany przez RobinHo
Zamknąłem również moje konto w Sparkasse jakiś czas temu, byłem bardzo niezadowolony z usług i zawsze czułem się oszukiwany...

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata