Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: ubs call-wrt XAUEE

Napisany przez Dany1
Wczoraj w południe zauważyłem, że Call-WRT XAUEE został zaoferowany po cenie Fr. -.19/-.20. Bez wahania, wcisnąłem 10000 sztuk po mojej życzonej cenie Fr. -.20. Na razie wszystko dobrze, ale dzisiaj otrzymałem rozliczenie od e-sider i o zgrozo, wykonano tylko 3000 sztuk. OK, to chyba moja wina, powinienem sprawdzić ilość... ale spójrzcie na dzisiejsze kursy zaoferowane przez UBS: 0.21/0.30. United Bullshit of Switzerland pozdrawia... Waluta CHF Ostatnia cena 0.23 Data i godzina 31.05.2007 15:52 Zmiana: +0.03 (+15.00%) Zapytanie - Oferta 0.21 - 0.30 Wolumen zapytania / Oferty 80000 - 20000 Kurs otwarcia 0.21 Poprzednie zamknięcie 0.20 + Najniższy / + Najwyższy dzisiaj 0.21 - 0.23 Minimum z ostatnich 52 tygodni 0.01 - 04.10.2006 Maksimum z ostatnich 52 tygodni 0.67 - 23.02.2007 Rynek SWX Wolumen dzisiaj 40000 ISIN CH0027071072 Wartość 2707107

Re: ubs call-wrt XAUEE

Napisany przez 2cybercrash
To po prostu część praktyki. Swissquote również robi dużo reklamy dla wszelkiego rodzaju złomu pochodnych z opłatą stałą. Prawidłowa wymiana jest często zakłócana nawet w przypadku akcji, zatrzymując handel i wszystkie te zatrzymywane gry przez instytucje bankowe, sięganie do portfeli klientów jest dla potężnych finansowo często po prostu zbyt kuszące. Kto zajmuje się handlem opcji, musi dokładnie wiedzieć, jak dokonywana jest wymiana u swojego dostawcy! Obroty są często absolutnie marne! W przypadku gwałtownych zmian kursów panuje tu chaos. Wykonanie zleceń zależy od szczęścia. Przynajmniej rozliczanie transakcji akcji na SWX jest silnie zprofesjonalizowane, zwykle uczciwe i szybkie przydziały dla mniejszych pakietów są zwykle wszystko wykonane, może czasem w 2 transzach za prowizję. Rzadko mam teraz zastrzeżenia co do wykonania transakcji akcji, to oszczędza nerwy. Staje z daleka od bajerów opcji dokładnie z tego powodu! Jeśli handel nie jest prawidłowy, to szybka giełda jest płaska.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata