Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Król Lew - Musical

Napisany przez Saskia63
Cześć ludzie,

chciałbym zaskoczyć moją córkę i zabrać ją na spektakl Król Lew. Obecnie szukam w sieci świetnych biletów i chciałbym zapytać, czy ktoś z was ma jakiś tajny sposób na znalezienie strony, gdzie można zdobyć bilety trochę taniej. Gdzie zazwyczaj zamawiacie swoje bilety?

Pozdrowienia
Saskia

Napisany przez Eni22
Cześć Saskia,

Wtedy udało mi się tanio zdobyć swoje bilety na koncert za pośrednictwem eBay Kleinanzeigen.

Może to być pomysł?!

Mam od razu pytanie odwrotne: jak można tutaj pisać posty??

Z góry dziękuję

Janine

Napisany przez trey

Cześć Saskia,

Wtedy udało mi się kupić karty w przystępnej cenie na eBay Kleinanzeigen.

Czy to nie jest pomysł?!

Mam od razu też pytanie: jak można tutaj pisać posty??

Dzięki z góry

Janine

Posty pisze się, klikając w jednym z forów przycisk Nowy temat i wypełniając go informacjami, o czym ma być, albo co powinien zawierać temat.

Napisany przez Saskia63
Miałam teraz naprawdę szczęście, zarezerwowałam kombinowany bilet (pokój hotelowy + bilet) i dzięki temu mogłam naprawdę dużo zaoszczędzić. Znalazłam to tutaj: Disneys DER KÖNIG DER LÖWEN: Zarezerwuj bilety online

Teraz muszę tylko mieć nadzieję, że wszystko się uda. Dam wam znać.

Pozdrawiam

Napisany przez 2Escorpio
Ja, należy uważać na ogłoszenia na platformie EBay Kleinanzeigen. Pojawia się tam wiele podróbek kart.

Kwota, którą się w razie potrzeby przeboleje, jest jednak niczym w porównaniu z rozczarowaniem, gdy stajesz przed wejściem i nie możesz wejść, co jest podwójnie bolesne.

Napisany przez Nomik
Na oficjalnej stronie Króla Lwa bilety są zbyt drogie. Ale możesz spróbować szczęścia na eBayu albo po prostu na ogłoszeniach internetowych. W przeciwnym razie mogę polecić zakup biletów z tańszej kategorii, ponieważ z prawie wszystkich miejsc w sali widać bardzo dobrze!

Napisany przez Andy34
To musical po prostu wspaniały. Chciałbym kiedyś odwiedzić to w NY.

Napisany przez JanKerber

Na oficjalnej stronie Króla Lwa bilety są zbyt drogie. Ale przez ebay lub po prostu przez ogłoszenia w internecie może masz szansę. W innym przypadku mogę ci zasugerować, abyś kupił bilety w tańszej kategorii, ponieważ z większości miejsc w sali widok jest bardzo dobry!

Musical jest gigantyczny. Widziałem go w zeszłym miesiącu w Hamburgu.
Na Hamburg-Touristik.de są oferty, gdzie można połączyć bilety na musical i hotel. Wtedy nie jest to takie drogie!
Sprawdź to - istnieje wiele sposobów na uzyskanie tańszych biletów...
I szczerze mówiąc: Bilet wart jest na pewno 120€!!!

Napisany przez Pojo1983

I szczerze mówiąc: Bilet jest zdecydowanie warty 120 € !!!

Mogę to tylko potwierdzić. Rzadko widziałem tak wspaniałe musical.

Z ogłoszeniami drobnymi również radziłbym być ostrożnym. Słyszy się tam różne rzeczy.

Napisany przez lolania
Byłam tam 2 tygodnie temu z moim mężem. Zszeżył mi bilety na urodziny.

Dziękuję Ci, skarbie

Napisany przez mia88
To zdecydowanie warto, nawet jeśli nie lubisz musicali. A jeśli chcesz bilety po korzystnej cenie, sprawdź szczególnie dni robocze i popołudniowe spektakle!

Napisany przez fufo
Czy na pewno chodzi Ci o eBay? To jedyna rzecz, która mi przychodzi na myśl.

Napisany przez Oterio
Moim zdaniem na takie epickie musicalowe wydarzenie możesz sobie pozwolić na nieco większe wydatki. Zwłaszcza jeśli planujesz dłuższy pobyt z dala od Hamburga.

Napisany przez mia88
Musicals są niestety dość drogie, więc zazwyczaj nie pozostaje nic innego, zgadzam się z Oterio!

Napisany przez JanKerber

Cześć ludzie,

chciałabym zaskoczyć moją córkę i zabrać ją na spektakl „Król Lew”. Obecnie szukam w internecie fajnych biletów i chciałabym zapytać, czy ktoś z was ma jakąś tajną wskazówkę na stronę, gdzie można zdobyć bilety trochę taniej. Gdzie zazwyczaj zamawiacie swoje bilety?

Pozdrowienia
Saskia

Cześć Saskia,
na urlaubspiraten.de jest obecnie świetna oferta!
Zamówiłam tam także w zeszłym tygodniu dla siebie i mojej przyjaciółki.
Bilet za 50€!
Mam nadzieję, że jeszcze nie kupiłaś

Napisany przez m.meyer
Czy ten musical jest naprawdę taki świetny? Choć słyszałem już wiele pozytywnych opinii, to jednak do tej pory nie zdecydowałem się jeszcze na wizytę. Ale Hamburg sam w sobie jest już wizytą warta.

Napisany przez Luisa5677
Zastanów się nad przejściem do innego miejsca... to jest mój poradnik.... jest dużo bardziej satysfakcjonujących miejsc

Napisany przez Pasyvar
Bardzo piękny musical... ale polecam skorzystać z regularnej drogi przez TicketShop

Napisany przez Ophelia
Jeśli dokonujesz tej transakcji na eBayu, zawsze pamiętaj o wyborze PayPal... w przeciwnym razie istnieje ryzyko oszustwa.

Napisany przez MaxiW
Byłem cztery miesiące temu w Hamburgu z moją drugą połówką i zarezerwowałem bilety jako pakiet za pośrednictwem mojego hotelu. To było z jednej strony tańsze, a z drugiej bardzo relaksujące. Jeśli jesteś zainteresowany: Musical w Hamburgu - Heikotel
Jako musical mogę polecić Króla Lwa i Rockyego. Obydwa były fantastyczne!!!
Pozdrowienia
Max

Napisany przez LydiaTheoly
Tak spontanicznie, przychodzą mi na myśl różne grupy na Facebooku lub ogłoszenia na eBayu.

Napisany przez Lisa2013
Jeśli szukasz czegoś w ostatniej chwili.......to tylko eBay mi przychodzi na myśl...czasami przed teatrem pojawiają się jeszcze poważne osoby, które chcą pozbyć się swojej wejściówki.....ale trzeba podejść do tego ostrożnie

Napisany przez Angela17
W dniu samego spektaklu dostępne są tzw. bilety last minute. Są one tańsze i jeśli ma się szczęście, można dostać także świetne miejsca. Jednakże, jest to opcja oparta na czystym szczęściu i bardziej przeznaczona dla spontanicznych wizyt, ponieważ istnieje ryzyko, że będzie się pustymi rękami.

Napisany przez mia88
Zazwyczaj zawsze są dostępne bilety pozostałe, chyba że chcesz iść w weekend. Wtedy oczywiście może być trudniej! Ponieważ jest to dla twojej córki, spontaniczny lot do Londynu i tam obejrzenie tego wydaje się być wykluczone. Ponieważ zawsze, zawsze, zawsze w dniu przedstawienia są dostępne bardzo tanie bilety. Ale może ten wskazówka pomoże innemu użytkownikowi forum!

Napisany przez Rolli123
Sprawdź na stronach takich jak ebay czy blogach podróżniczych, takich jak Urlaubsguru itp. Często oferują one również wolne miejsca na krótkie wypady wraz z biletami na koncerty.

Napisany przez Kattie
Ja również kupiłem swoje bilety przez eBay, to było szczęście. Mimo wszystko zalecam uważność ze względu na podróbki biletów, ale z drugiej strony łatwo byłoby wtedy namierzyć użytkownika w celu zgłoszenia.

Napisany przez Rotstift
Jeśli chodzi o bilety, zwróciłbym uwagę również na Ebay, zwłaszcza jeśli są oferowane zbyt tanio.
W każdym razie gratuluję, to naprawdę świetny musical!!

Napisany przez Masert
Wolałbym skorzystać z oficjalnego kanału, czyli sklepu z biletami, niż korzystać z ogłoszeń drobnych lub podobnych źródeł. W przeciwnym razie możesz przypadkowo kupić podróbkę, co byłoby szkoda.

Napisany przez Bueltke
To naprawdę świetny musical, a Hamburg to wspaniałe miasto na weekendowy wyjazd!

Napisany przez Reinhardt78
To musical, które trzeba po prostu zobaczyć! To absolutny szaleństwo, kupiliśmy wtedy bilety normalnie na stronie stage-entertainment. Było warto!

Napisany przez Alldia
Super musical! Zdecydowanie godne polecenia!

Napisany przez kitycat
Byłam na premierze tego filmu w kinie, a potem jeszcze dwa razy i płakałam jak bóbr! Już wtedy przewidziałam, że musical będzie świetny, i po jakimś czasie okazało się, że miałam rację. Osoby, które lubią tę historię, powinny koniecznie to zobaczyć.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata