Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Nadużywanie informacji poufnych w firmie Vegas 77 Entertainment.

Napisany przez Tari 1965
Cześć wszystkim,

na Open Market można zdobyć wiele akcji. Znalazłem artykuł w FAZ o Vegas 77 Entertainment. Ktoś zna tę akcję?

[..Zawartość częściowo usunięta, Admin...] Kiedyś zawsze otrzymywałem Swiss Money Report z rekomendacjami. Teraz już tego nie ma.
Podstawowe pytanie: Czy te akcje się nadają? Oto one:

Vegas77 Entertainment SE, BAS Logistics PLC, GAS Corporate Jets AG, Global Aviation Syndicate Ltd., SixStar Films AG, Online Marketing Solutions AG, Dakshidin Corp., Rendato Corp., Lobeck Medical AG, trading-house.net AG, Cavitation Technologies Inc., EFTB BioTech Holdings Inc., Vanguard Minerals Corp.

Re: Nadużywanie informacji poufnych w firmie Vegas 77 Entertainment.

Napisany przez Janina27
Mam prostą filozofię: Inwestuj w to, co naprawdę rozumiesz, jak działa ta działalność.

To jest mieszanka firm, które nie są zbyt znane. Zawsze znajdziesz kogoś, kto powie super i kogoś, kto uważa to za całkowicie okropne.

Czy naprawdę znasz te firmy?

Teraz, gdy giełda ma się dobrze, wszystko rośnie. Pytanie brzmi, jak długo to potrwa. Specyficzne wartości mogą ponosić poważne straty, jeśli ruch ten nagle zmieni kierunek.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata