Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Szkoła Forex przyznaje każdemu nowicjuszowi kapitał początkowy w wysokości 100€.

Napisany przez Liaata
Znalezienie wejścia do świata handlu walutami często wiąże się z dużymi stratami finansowymi i może trwać długimi okresami. Szkoła Forex nie tylko dostarcza uczniom darmowej wiedzy ekspertów, ale także zapewnia każdemu kapitał początkowy w wysokości 100 €, dzięki czemu można bezpłatnie przetestować handel walutami. Szkoła Forex nosi nazwę Tradimo. Czy ktoś już miał z nią doświadczenia?

Re: Szkoła Forex przyznaje każdemu nowicjuszowi kapitał początkowy w wysokości 100€.

Napisany przez DerFreibierFred
Przeczytałem kiedyś na stronie FTD artykuł o tradimo i znalazłem go tutaj ponownie:

ftd.de/unternehmen/handel-dienstleister/:devisenhandel-online-lernen-die-abschaffung-des-zufalls/70125725.html

Myślę, że każdy powinien sam się zdecydować po przeczytaniu tego artykułu.

Napisany przez benhuebner
Zarejestrowałem się tam jakiś czas temu. Strategia, którą mnie nauczyli, odniosła dość duży sukces na moim koncie demo, chociaż dodatkowo połączyłem ją ze średnimi kroczącymi. Co do kapitału początkowego, trzeba trochę handlować, a dodatkowo na maksymalnie 4 parach walutowych, o ile dobrze pamiętam, chyba że zdecydujesz się dokonać depozytu. Ale myślę, że jako ćwiczenie nie jest to złe.

Napisany przez TheoL
Brzmi interesująco, ale ile transakcji trzeba przeprowadzić, aby dokonać wypłaty? Jeśli kogoś to bardziej interesuje, wielu brokerów oferuje takie bonusy, zobaczcie tam

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata