- wt lis 12, 2013 2:07 pm
Ja i moja mała córka potrzebujemy pomocy finansowej. Wiem, że w dzisiejszych czasach to dość powszechne, ale nie chodzi mi o zdobywanie luksusów. Mam bardzo trudną sytuację. Moja choroba nowotworowa doprowadziła mnie do tego beznadziejnego punktu. Byłam długo chora, musiałam przejść wiele cierpień, ale najgorsze było to, że musiałam być silna dla mojej małej córki (co często jest bardzo trudne). Najważniejsze rachunki zostały opłacone, ale przy świadczeniu chorobowym w wysokości 800 euro, zostaje niewiele. Musiałam wiele rachunków odkładać. Moja córka również potrzebowała opieki (ma 11 lat). Nie jestem w stanie dłużej tego udźwignąć, ponieważ to bardzo negatywnie wpływa na mnie i przede wszystkim na moje zdrowie. Teraz znów pracuję, ale niestety nie mogę dostać kredytu, ponieważ ich zdaniem zarabiam za mało. Czy jest ktoś, kto mógłby nam naprawdę pomóc, abym mogła znów się uśmiechać, patrzeć w przyszłość, ale przede wszystkim wyzdrowieć w spokoju? Możliwa jest miesięczna spłata kredytu. Proszę o nieprzesyłanie propozycji z jakimiś oczekiwaniami. Tego ostatniego naprawdę nie potrzebuję. Przeszłam już przez wiele instytucji i urzędów. Ponieważ kwota, 500 euro, jest dość niska i niektórzy nie zgodzili się na raty, pozostaje mi tylko prosić o pomoc. Finansowo radzimy sobie dobrze, jedynie choroba zepchnęła mnie z równowagi. Mam strach przed składaniem oświadczenia majątkowego i ryzykowaniem swoją pracą z powodu takiej sytuacji. Jeśli ktoś naprawdę mógłby mi pomóc, mogłabym spłacić wszystko i znów mieć spokojną głowę. Miesięczna spłata w wysokości 100 euro jest 100% pewna. Dziękuję za uwagę. Jeśli są Państwo zainteresowani lub chcielibyście poznać więcej szczegółów, będę wdzięczna za kontakt.