Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: parasol ratunkowy ??? pomoc w porównaniu

Napisany przez sam12
cześć, nazywam się Marco. Czy ktoś zna parasol ratunkowy dla każdego? Podobno można otrzymać pożyczkę do 20000 euro nawet z negatywną historią kredytową, aby umożliwić porównania i zapobiec upadłościom. Byłoby fajnie, gdyby ktoś znał kogoś, kto wie więcej na ten temat (dostawca, procedura itp.). Z góry dziękuję
A może ktoś wie, gdzie można dostać prywatną pożyczkę? Mam 34 lata, mam umowę o pracę na czas nieokreślony i zarabiam około 1300 euro netto. Płacę 350 euro za czynsz, nie mam żadnych innych stałych kosztów miesięcznie. Wpadłem w pułapkę zadłużenia po rozstaniu i bezrobociu. Od 2010 roku znów pracuję, ale z powodu początkowej umowy czasowej nie dostałem pożyczki. Mimo że powiedziano mi, że gdybym miał umowę na czas nieokreślony, pożyczka do 25 000 euro nie byłaby problemem. Teraz mam umowę na rok, ale moje wyniki w Biurze Informacji Gospodarczej ciągle spadają i już nie mogę dostać kredytu. Obecnie współpracuję z easy-help-deutschland. Jest to podobne do agencji doradztwa zadłużenia. Mam teraz możliwość szybszego wyjścia z długów za pomocą ugody. Teraz szukam prywatnego kredytodawcy. Wszystko ma być uregulowane umową itp. Możemy się dogadać co do wysokości, kwoty możliwej do uzyskania i oprocentowania.
Będę wdzięczny za wszelką pomoc lub wskazówki. Z góry dziękuję

Napisany przez swissman
Cześć Marco

Jesteśmy młodym portalem kredytowym, który dostarcza informacje i oferty różnych dostawców kredytów. U nas możesz bez zobowiązań zbierać oferty kredytowe i porównywać je.
Istnieje również możliwość zapytania o kredyty od osób prywatnych dla osób prywatnych.
Jestem pewien, że znajdziesz coś odpowiedniego u nas.
Wszystko znajdziesz na stronie www. movecredit . ch.
Jeśli potrzebujesz pomocy lub masz pytania, zawsze możesz się do mnie zwrócić.
Z poważaniem
Thomas Müller

Napisany przez Prepaider
Moim zdaniem nie istnieje państwowa tarcza ratunkowa. Mimo to zalecam ostrożność w przypadku ofert takich jak kredyt bez sprawdzania w Biurze Informacji Kredytowej lub kredyty zagraniczne, ponieważ takie oferty często są niesolidne i/lub wymagają lichwiarskich odsetek.

Najlepiej najpierw skontaktować się z doradcą ds. zadłużenia, być może będą w stanie pomóc Ci wynegocjować porozumienie.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Sigma z Liechtenstein oferuje kredyt ratalny bez sprawdzania w Schufa.
Można to tam łatwo załatwić.
Chętnie mogę elektronicznie przedstawić sprawę tam bez kosztów wstępnych lub faktury.
Jest kilka szczegółów.
Na przykład trzeba przynieść oryginał odcinka wypłaty oraz oryginalne wyciągi z konta.
Pomogłem już kilku klientom tutaj.

Napisany przez fritzblitz
Kolejnym krokiem, który należy dobrze przemyśleć, jest spłacanie długów innymi długami.

Pułapka długów: kredyt

Jednak można także otrzymać prywatny kredyt za pośrednictwem jednej z platform, spontanicznie przypomina mi się auxmoney. Gdy widzę, jak niektórzy opisują tam swoje plany kredytowe, jest to dobra możliwość pozyskania pieniędzy - jeśli bank sam nie chce już udzielić pożyczki.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata