Największe Polskie forum finansowe
Jeśteśmy największym Polskim forum finansowym. Znajdziesz tu masę informacji o nieruchomościach, kredytach, giełdach czy kryptowalutach.
Czytaj więcejForum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości
Forexyman pisze: Cześć Kolejna okazja oferuje akcje Sandisk Byki flagi wkrótce mogą spowodować ruch wzrostowy w okolice 80 dolarów i powinno to być obserwowane PozdrowieniaCześć od ostatniego postu cena akcji trochę spadła, więc teraz jest okazja do wejścia od poniedziałku planowane jest otwarcie małej pozycji długiej Pozdrowienia
Karat pisze: Tutaj nie jest tak przekonany do Sandisk https://www.cortalconsors.de/euroWebDe/-?$part=financeinfosHome.Desks.stocks.Desks.snapsho t.content.snapshot.snapshot.chart-analysis&id=US80004C1018&id_name=ISIN&exchange=NMS KaratCześć Karat przede wszystkim chciałbym złożyć Tobie i pozostałym członkom forum wszystkiego najlepszego z okazji Nowego Roku teraz co do tematu wystarczy, że jestem przekonany, co do tego, co robią inni, to ich sprawa))) ponieważ nie zakładam, że zdanie innych analityków jest dla mnie istotne, mogę samodzielnie wyrobić sobie opinię, nie potrzebuję do tego płatnego analityka, czy będę miał rację, czas pokaże, tak działa na giełdach, Pan daje, Pan bierze)))) Technicznie na wykresie Próba wybicia się z dołka w ważnej strefie wsparcia jest dla mnie wystarczającym powodem, aby antycyklicznie zainwestować w akcje, ponieważ ryzyko zysku/straty byłoby znośne Pozdrowienia
Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]
Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]
Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]
Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata