Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: SANDISK/WKN:897826

Napisany przez Forexyman
Cześć Kolejną okazją jest akcja Sandisk Byki - flaga wkrótce powinna spowodować ruch wzrostowy w okolice 80 dolarów, dlatego warto obserwować Pozdrowienia

Napisany przez Forexyman
Forexyman pisze: Cześć Kolejna okazja oferuje akcje Sandisk Byki flagi wkrótce mogą spowodować ruch wzrostowy w okolice 80 dolarów i powinno to być obserwowane Pozdrowienia
Cześć od ostatniego postu cena akcji trochę spadła, więc teraz jest okazja do wejścia od poniedziałku planowane jest otwarcie małej pozycji długiej Pozdrowienia

Napisany przez Forexyman
Cześć SanDisk Niestety akcja rozwinęła się w sposób nieoczekiwany i dzisiaj została zatrzymana na minusie. Pozdrowienia [załącznik=23]

Napisany przez Forexyman
Cześć SanDisk dobry stary przyjaciel, który pewnego czasu zabrał mi trochę pieniędzy, rozkładając flagę na dół))) teraz oferuje ponownie wspaniałą okazję do wejścia na rynek jako mówi przysłowie - do trzech razy sztuka))))) Pozdrowienia

Napisany przez Forexyman
Cześć Jest czas, aby także trochę kupić opcje. Zazwyczaj opcje są lepszym wyborem na początku nowego trendu w porównaniu do certyfikatów dźwigni, ponieważ tutaj masz 2 bronie po swojej stronie - trend oraz zmienność. Zakładając, że akcje SanDisk wkrótce przekroczą 40 USD, wybrano spekulatywny opcję z krótkim terminem wygaśnięcia.WKN: CB4RUUPozdrowienia

Napisany przez Karat
Nie jestem pewien co do Sandisk "https://www.cortalconsors.de/euroWebDe/-?$part=financeinfosHome.Desks.stocks.Desks.snapshot.content.snapshot.snapshot.chart-analysis&id=US80004C1018&id_name=ISIN&exchange=NMS" Karat

Napisany przez Forexyman
Karat pisze: Tutaj nie jest tak przekonany do Sandisk https://www.cortalconsors.de/euroWebDe/-?$part=financeinfosHome.Desks.stocks.Desks.snapsho t.content.snapshot.snapshot.chart-analysis&id=US80004C1018&id_name=ISIN&exchange=NMS Karat
Cześć Karat przede wszystkim chciałbym złożyć Tobie i pozostałym członkom forum wszystkiego najlepszego z okazji Nowego Roku teraz co do tematu wystarczy, że jestem przekonany, co do tego, co robią inni, to ich sprawa))) ponieważ nie zakładam, że zdanie innych analityków jest dla mnie istotne, mogę samodzielnie wyrobić sobie opinię, nie potrzebuję do tego płatnego analityka, czy będę miał rację, czas pokaże, tak działa na giełdach, Pan daje, Pan bierze)))) Technicznie na wykresie Próba wybicia się z dołka w ważnej strefie wsparcia jest dla mnie wystarczającym powodem, aby antycyklicznie zainwestować w akcje, ponieważ ryzyko zysku/straty byłoby znośne Pozdrowienia

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata