Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Poszukiwany prywatny inwestor

Napisany przez Xiaox323
Chodzi o kwotę 9 000 euro.

Dzień dobry,

Byłbym wdzięczny, gdyby było możliwe znalezienie prywatnego inwestora poprzez to forum.

Oczywiście ujawniłbym moje pełne imię i adres, jeśli znajdzie się zainteresowany. Pracuję w dziale sprzedaży w dużym wydawnictwie w moim mieście i otrzymuję dodatkowe opłaty przejściowe związane z Bundeswehrą. Dzięki temu moje zarobki wynoszą razem 2600 euro netto (przedstawiłbym Państwu potwierdzenia zarobków). Potrzebuję tej sumy, aby spłacić długi, które niestety narobiłem w trakcie 3-letnich studiów (debet, kredyt, rachunki telefoniczne). Jest to kwota 9000 euro, której niestety nie mogę pożyczyć od rodziny ani od przyjaciół.

Zaoferowałbym stopę procentową na poziomie 10% lub wyższą, ponieważ dla mnie ważne jest skonsolidowanie wszystkiego w jednym kredycie.

Niestety bank nie jest skłonny do współpracy, dlatego bardzo ucieszyłbym się, gdybyście mogli mi pomóc.

Z góry dziękuję!

Napisany przez 6Bankkaufmann
Czy masz negatywną historię w Schufa? Nawet jeśli zarabiasz 2600 EUR, oprocentowanie 10% dla pracownika z negatywną historią w Schufa w przypadku kredytu ratalnego jest realistyczne.

Napisany przez schlappi
Negatywna historia w Schufa jest kryterium wykluczającym dla wszelkich poważnych banków/kredytów ratalnych.
Tak tylko informacyjnie.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Dlaczego?
Istnieje bank z Niemiec, który udziela rat kredytowych pracownikom i robotnikom nawet przy negatywnej ocenie w BIK?
Istnieje również uczciwy bank z europejskiego obszaru, który udziela rat kredytowych bez sprawdzania BIK do kwoty 3 500 EUR.
Co w tym nieuczciwego? Wszystko jest przejrzyste i dzięki temu mogłem pomóc wielu klientom.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata