Przepraszam,
Wprowadzenie adresu nie jest konieczne do skorzystania z większości kalkulatorów porównawczych na mojej stronie.
Drogi Jack72,
prawdopodobnie nie znasz się tak dobrze na swojej stronie internetowej, dlatego dołączam poniżej zrzut ekranu.
Jak widać, na trzeciej stronie jest pytanie o adres i numer telefonu. Dlaczego akurat te dane mają jakiekolwiek znaczenie dla sporządzenia oferty na prywatne
ubezpieczenie zdrowotne, proszę wytłumaczyć w dwóch, trzech zdaniach. Czy cena będzie niższa o 5%, jeśli mój numer telefonu kończy się na 7? ..czy zostanie to znowu obciążone 10% dopłatą, ponieważ mój numer domu to 51???
Po co to wszystko, jeśli nie chodzi o pozyskiwanie adresów od łatwowiernych osób, które potem są sprzedawane po wysokiej cenie pośrednikom?
Co do jakości zbieranych kryteriów - oraz tego, co dzieje się z zebranymi adresami, już coś powiedziałem w innym wątku --> here
Ponadto, zupełnie bez znaczenia jest, z jakiego kraju prowadzę moją stronę.
Pod względem prawnym jest to ważne, gdy chodzi o wnioskowanie o roszczenia w razie potrzeby dla niemieckiego konsumenta..
Och, zapomniałem: Te roszczenia zazwyczaj kierowane są przeciwko biednemu facetowi, który kupił od Ciebie adres po wysokiej cenie....
Jeszcze jedno takie obelżywe uwagi z twojej strony, a natychmiast usunę swoje
konto.
Czy to teraz groźba czy obietnica?
Rozmyślające pozdrowienia z Hesji