Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Europa Wschodnia

Napisany przez Karat
Porzuconym tematem tutaj na forum są rynki wschodnioeuropejskie. Muszę przyznać, że również mnie to nie interesuje. Jest tyle innych rzeczy. Ale właśnie natknąłem się na następujący raport: B u ł g a r i a Rynek akcji w Bułgarii wydaje się być gotowy do korekty ze względu na nadchodzące członkostwo w UE i silne przewartościowanie. Ta korekta prawdopodobnie będzie silniejsza, jeśli na Zachodzie dojdzie do korekty niż u nas. https://www.boerse-go.de/news/news.php?ida=702662&idc=6 Z tego wynika moje podsumowanie: - Co się stanie z SOFIX (bułgarski indeks giełdowy), jeśli na rynkach akcji UE w następnych dniach nastąpi bardziej zdecydowana korekta? - Czy nie warto zabezpieczyć się krótką pozycją na SOFIX-ie? - Czy istnieją w ogóle skrócone produkty lewarowane na SOFIX? Kto zna się lepiej na rynkach wschodnioeuropejskich? Jaka jest wasza opinia? Karat

Re: Europa Wschodnia

Napisany przez Hans
<<- Co się stanie z indeksem SOFIX (bułgarskim indeksem giełdowym), jeśli na rynkach akcji UE w ciągu następnych dni nastąpi masowa korekta? ..pytam się, na czym się opierasz, pisząc takie bzdury.... ..na razie spodziewam się kontynuacji wzrostów, i to nie małych!!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata