Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące innych form finansowania, leasingu, oszczędzania na budowę domu, narzędzi finansowych itp.

Re: Poszukiwanie po długiej chorobie kredytu prywatnego na założenie firmy.

Napisany przez jakynrw
Poszukuję pilnie małego kredytu w wysokości 15.000,- euro.
Hintergrund:
W wyniku wypadku przy pracy w 2002 roku w 2010 roku zostałem uznany za niezdolnego do pracy w moim dotychczasowym zawodzie. Mimo że moje zdrowie poprawiło się, posiadam zaświadczenie lekarskie, chcę uniezależnić się od urzędów i państwa.
Obecnie poświęcam 12-14 godzin na swoje hobby - projektowanie stron internetowych. Oznacza to, że mogę znów spędzać co najmniej 12-14 godzin dziennie w biurze i zarabiać pieniądze.
Od urzędów (opieka społeczna, urząd pracy) niestety nie ma (jak zawsze) pomocy. Banki również nie mogą pomóc z powodu braku zabezpieczeń i negatywnej historii w Biurze Informacji Kredytowej (wszystko przez opiekę społeczną i urząd pracy)!
Dlatego teraz widzę w PAŃSTWIE moją ostatnią szansę!
Kto naprawdę może pomóc?
Mam bazę klientów z przeszłości, którzy mogą zostać aktywowani z dnia na dzień! Po 5 miesiącach osiągniemy miesięczny obrot min. 4.000 euro do 6.000 euro (brutto)!
Mamy plan budżetu oraz wyposażenie biurowe (meble, 2 miejsca do pracy z komputerem (1 biurowy i 1 serwer www)!
Posiadam pojazd, jednak musiałbym go jeszcze spłacić w banku.
Zapytania pod adresem: jd.cs (at) gmx.de

Napisany przez 6Bankkaufmann
Powodzenia w poszukiwaniach, ale bez pewności jest bardzo trudno.

Napisany przez 2Escorpio
Nie rozumiem... dlaczego potrzeba 15 000 euro na projektowanie stron internetowych? Zwłaszcza gdy są już meble, 2 stanowiska komputerowe (1 biurowe i 1 serwer WWW)?

A jeśli można i tak odzyskać klientów, dlaczego nie zaczynać od małych kroków, dopóki nie zgromadzi się wystarczająco środków, a później pójść dalej?

To dla mnie niezrozumiałe.

Napisany przez jakynrw
Chcę tylko zapytać, po co są te komentarze. Jeśli nie miałbym powodów, nie szukałbym rozwiązania? Niektórzy moderatorzy są naprawdę nie na swoim miejscu! Ponieważ... 1: Mieszkam w małym mieszkaniu z dwoma pokojami (jak tu ma przyjść klientela) 2: Gdzie w tak małym mieszkaniu zmieści się biuro? 3: Nie mogę prowadzić działalności gospodarczej z ruchem ulicznym w prywatnym budynku mieszkalnym. 4: Gdybym zgłosił działalność gospodarczą, zostanie mi natychmiast odebrana wszelka podstawa życia ze strony urzędów. To przez urzędy wpadłem w ten kryzys finansowy (słabe scyty ... Musiałem podnieść ręce z powodu tych nieudaczników nawet w zeszłym roku! Itp. Itp. Mogę teraz trzymać się tego? Ale na szczęście są mędrcy wszędzie! Zawsze najpierw pomyśl i zapytaj o tła za pośrednictwem pn. Z mojej strony mogę teraz zostać zablokowany ze względu na mój ostry komentarz, ale będzie mi to... 1: znane, ponieważ piszę to, co myślę 2: odzwierciedlić jakość forum.

Napisany przez Suxxess

Jeśli nie miałbym powodów do tego, to czy szukałbym rozwiązania?

Dlaczego ktoś miałby dać Ci pieniądze, jeśli nie wyjaśnisz swojego pomysłu w sposób odpowiedni i nie będziesz potrafił przekonująco udowodnić, na co naprawdę potrzebujesz tych pieniędzy?

1:
Siedzę w małym mieszkaniu z dwoma pokojami (Jak tam mają przyjść klienci)

Postawienie krzesła obok swojego komputera, aby klient mógł zobaczyć twoje dotychczasowe prace oraz postępy na jego stronie internetowej, to za dużo?

2:
Gdzie ma się zmieścić biuro w tak małym mieszkaniu?

Jeśli naprawdę twoje mieszkanie jest za małe, a ty masz rzeczywiście duże problemy z pracą zdalną, można założyć biura wspólne lub wynająć miejsce do pracy... w przeciwnym razie, jeśli już masz kontakty, to zapewne przymkną oko, gdy nie będziesz siedział w eleganckim biurze w garniturze i krawacie.

3:
Nie mogę prowadzić działalności z klientelą uliczną w prywatnym budynku mieszkalnym.

Jak powiedziałem, można wynająć pomieszczenie, ale ile osób tam w ogóle się pojawi na początku? Maksymalnie tylko 1 - 2 na tydzień, w innym przypadku można się spotkać w lokalu klienta. I klientów ulicznych masz, gdy np. masz sklep z owocami.

4:
Jeśli zgłaszam działalność gospodarczą, to od razu pozbawia mnie ona wszelkich rzeczy niezbędnych do życia ze strony urzędów.

Jak chcesz działać gospodarczo bez rejestracji działalności?
Webdesign - wolny zawód czy działalność gospodarcza? (urzędy, finanse)

1: już jestem przyzwyczajony, bo mówię, co myślę
2: jakość forum musisz jeszcze odzwierciedlić

Mówisz dosłownie: Mam już wszystko, co potrzebne, ale dajcie mi pieniądze, a jeśli macie szczęście, to być może coś odzyskacie.

Jeśli zabezpieczenia nie są odpowiednie, to można zdobyć punkty tylko dzięki przekonującemu koncepcie. A tego nie zrobiłeś.
I jeśli ktoś próbuje ci pomóc i pyta o to, to nabierasz wody w usta.
Życzę jednak powodzenia w twoim przedsięwzięciu.

Napisany przez jakynrw
Mówię teraz nic więcej na ten temat, bo to wszystko zaczyna być głupie.
To nie ma nic wspólnego z webdesignem, i nie zamierzam ujawniać tutaj koncepcji biznesowej.

Koncepcja oraz plan budżetu są gotowe.
Ale cóż, i tak nic z tego nie będzie, a gdybym wiedział jak to wszystko usunąć, zrobiłbym to.

Dla mnie ta sprawa jest zakończona.

Napisany przez wusel
aufmoney jest tutaj Twoim kontaktem

Napisany przez mia88
W przypadku easy credit zawsze możesz spróbować, ponieważ udzielają kredytów wszystkim. Jednakże, zdaje się, że tylko do 5.000 €, ale w każdym razie. Jeśli masz naprawdę dobry pomysł biznesowy, powinieneś móc znaleźć inwestorów. Zwróć się do osób prywatnych, jeśli naprawdę nie ma innego wyjścia.

Napisany przez 2Escorpio

1. Niektórzy moderatorzy są naprawdę nie na właściwym miejscu! Na szczęście zawsze znajdą się mędrcy!

2. Zanim cokolwiek zrobisz, spróbuj najpierw zastanowić się i zapytać o tła prywatną wiadomością!

3. Jeśli z powodu mojego ostryego komentarza mam teraz zostać zablokowany, proszę bardzo...

4. Teraz już nie powiem nic więcej, bo cała sytuacja zaczyna być dla mnie głupia.

1. Po prostu zadaję to, co byłoby interesujące dla każdego sponsora. Jeśli odpowiadasz w taki sposób, nie dziw się, że nikt ci nie pomoże. Twój obowiązek nie polega także na ocenianiu mnie jako moderatora, do tego są inni, nie ty.

2. Nie wiem, co u ciebie jest nie tak... Nic innego nie robiłem... Zapytałem, a ty atakujesz mnie! A prywatna wiadomość? Jesteśmy forum, a nie ogłoszenia drobne, gdzie ktoś coś zamieszcza i wszyscy kontaktują się prywatnie, najlepiej jeszcze z numerem szyfranta.

3. Ostry komentarz? Nic tu nie jest ostry, to po prostu obraźliwe i pozbawione poziomu.

4. A to wszystko także w stosunku do innych użytkowników

Napisany przez GeraldmitdemHut
Spróbuj w SPH International AG

@Gerald z kapeluszem
Czy było to na poważnie z SPH International czy nie?
Inny również zapytał i twierdzą, że chcą 5% zaliczki
Nie znam tej firmy, więc nie mogę wyrazić na ten temat opinii.
Ale każdy powinien surowo odrzucić płatność z góry, jeśli to było takie samo.

Oto link do postu:
viewtopic.php?t=13061

Napisany przez psmith
Życzę wesołych świąt!
Potrzebujesz kredytu o niskiej i przystępnej stopie procentowej tylko 2%? aby rozwijać swoją działalność, spłacać długi/rachunki i z innych powodów. proszę; uprzejmie skontaktuj się z nami pod: psmithfinancialservices (a) gmail. com, psfinancialservices (a) hotmail.com

Formularz wniosku o kredyt

1) Imię: ........................
2) Kraj: ........................
3) Adres: .........................
4) Stan: ...............................
5) Płeć: ..................................
6) Wiek: ...................................
7) Stan cywilny: ............................
8) Zawód: ....................................
9) Telefon: ................................
10) Miesięczny dochód: ...............................
11) Następni krewni: .........................................
12) potrzebna kwota kredytu: ........................
13) Czas trwania kredytu: .....................................

Pozdrowienia,
Pan Smith.
Usługi Finansowe PS Pokonaj swoje wyzwania finansowe!

Napisany przez Gell

Spróbuj szczęścia w SPH International AG

SPH International AG:

UWAGA OSTRZEŻENIE: działa nowa firma oszustów w oszustwie kredytowym! - Stowarzyszenie VPT

Prawda

Wesołych Świąt!
Potrzebujesz kredytu o niskiej i przystępnej stopie procentowej wynoszącej zaledwie 2%? aby rozwijać swoją firmę, spłacać długi/rachunki i z innych powodów. proszę; uprzejmie skontaktuj się z nami pod adresem: psmithfinancialservices (a) gmail.com, psfinancialservices (a) hotmail.com

Formularz wniosku o pożyczkę

1) Imię: ........................
2) Kraj: ........................
3) Adres: .........................
4) Stan: ...............................
5) Płeć: ..................................
6) Wiek: ...................................
7) Status: ............................
8) Zawód: ....................................
9) Telefon: ................................
10) Miesięczne dochody: ...............................
11) Najbliższy krewny: .........................................
12) Wymagana kwota kredytu: ........................
13) Okres pożyczki: .....................................

Pozdrowienia,
Pan Smith.
Usługi finansowe PS Pokonaj swoje wyzwania finansowe!

= Spam!
Nie odpowiadaj i nie kontaktuj się!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata