- czw sty 02, 2014 8:33 pm
Cześć ludzie,
Szczęśliwego Nowego Roku 2014 najpierw,
mam następujący problem.
Przez dłuższy czas byłem żołnierzem, ile dokładnie to nie ma znaczenia, w każdym razie wystarczająco długo, że udało mi się zebrać pewne oszczędności finansowe.
Oszczędności finansowe zniknęły, ponieważ zostały wykorzystane na spłatę długów, a pozostała duża kwota pozostała do spłacenia.
Sam nie mam zdolności kredytowej, ale mam kolegę, który powiedział, że chciałby mi pomóc, teraz szukamy solidnego pożyczkodawcy.
Miejsc, gdzie już szukaliśmy to
- Moje banku (Targo Bank)
- Jego Banku (Sparkasse)
- Auxmoney
- Smava
- Maxda
Problemem jest to, że nie osiągamy potrzebnej kwoty.
Ponieważ on również potrzebuje pożyczki, to w sumie musiałby wziąć pełną kwotę, którą my jako czwórka zwrócilibyśmy.
Aby wymienić kwotę kredytu potrzebną do uzyskania - mówimy o 100 000 €.
Brzmi to bardzo nierealistycznie i nie do pomyślenia.
Mam nadzieję, że ktoś tu będzie w stanie mi pomóc???
Z góry wielkie dzięki.
Szczęśliwego Nowego Roku 2014 najpierw,
mam następujący problem.
Przez dłuższy czas byłem żołnierzem, ile dokładnie to nie ma znaczenia, w każdym razie wystarczająco długo, że udało mi się zebrać pewne oszczędności finansowe.
Oszczędności finansowe zniknęły, ponieważ zostały wykorzystane na spłatę długów, a pozostała duża kwota pozostała do spłacenia.
Sam nie mam zdolności kredytowej, ale mam kolegę, który powiedział, że chciałby mi pomóc, teraz szukamy solidnego pożyczkodawcy.
Miejsc, gdzie już szukaliśmy to
- Moje banku (Targo Bank)
- Jego Banku (Sparkasse)
- Auxmoney
- Smava
- Maxda
Problemem jest to, że nie osiągamy potrzebnej kwoty.
Ponieważ on również potrzebuje pożyczki, to w sumie musiałby wziąć pełną kwotę, którą my jako czwórka zwrócilibyśmy.
Aby wymienić kwotę kredytu potrzebną do uzyskania - mówimy o 100 000 €.
Brzmi to bardzo nierealistycznie i nie do pomyślenia.
Mam nadzieję, że ktoś tu będzie w stanie mi pomóc???
Z góry wielkie dzięki.