Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: ~~~Rozmowy na temat giełdy~~~

Napisany przez Karat
Chat - Dyskusje - Spotkanie inwestorów i traderów w BP Wiadomość W niedzielę, 21 października 2007 odbędzie się pierwsza niedzielna rozmowa w pokoju czatowym. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych inwestorów i traderów do udziału. Zarówno początkujący, jak i profesjonaliści są serdecznie witani. Bez względu na to, czy chodzi o akcje, indeksy, waluty, złoto czy surowce, można zadawać wszystkie pytania dotyczące giełdy. Uprzejmie Forexyman zgodził się odpowiedzieć na pytania w miarę możliwości, jaką zapewnia czat. Dzięki swojemu wieloletniemu doświadczeniu na giełdzie jest odpowiednią osobą do tej roli, na co wszyscy możemy się cieszyć i na pewno dużo się nauczyć. Niedziela, 21.10.2007, o godzinie 15.00 w tym portalu giełdowym w pokoju czatowym (Rozdział: Daytrading). Jeśli będzie wystarczająca liczba zainteresowanych, ta niedzielna rozmowa będzie odbywać się raz w miesiącu. Przebieg: 1. Zadaj pytanie 2. Odpowiedź od moderatora (Forexyman) 3. Jeśli odpowiedź jest jasna, zadający pytanie powinien udzielić zgody lub zadać dodatkowe pytania 4. Nowe pytanie (nowy użytkownik) 5. Patrz 1 - 3 Prosimy o zachowanie czytelnego przebiegu, aby uniknąć chaosu. Tekst napisany powinien być w „ciemnych” kolorach, a tło tekstu należy ustawić na białe. W ten sposób wszystko będzie dobrze czytelne. Każdy powinien wybrać inny kolor. Czekamy z niecierpliwością na to, co się wydarzy! Cieszę się. Inne spotkania dotyczące analizy, które odbywają się od dłuższego czasu i nadal trwają: Codziennie (dni giełdowe) o godzinie 10:00, 15:00 i 19.00 Dołącz i skorzystaj. Karat Codzienne spotkania w czacie w dni giełdowe: 10:00, 15:00, 19:00! NOWE: Raz w miesiącu w niedzielę o 15:00 z Forexymanem. Ogłoszenie będzie na portalu giełdowym.

Napisany przez Forexyman
Cześć Nadszedł znowu czas dla zainteresowanych - w najbliższą niedzielę o godzinie 15:00 odbędzie się kolejne spotkanie Chata Miesięcznego Mam nadzieję, że będę mógł odpowiedzieć na wiele dobrych i interesujących pytań Oczywiście cieszyłbym się także z nowych twarzy Pozdrowienia

Napisany przez Forexyman
Cześć Wyciąg z czatu Pozdrowienia

Napisany przez ADMCI4
Cześć drodzy inwestorzy, Chciałbym skorzystać z okazji biznesowej, ponieważ mam ofertę, którą nie można odrzucić. Po raz pierwszy producent, współproducent, czyli inwestor otrzymuje gwarancję w wysokości 20% i ma dokładny wgląd, gdzie pieniądze zostaną zainwestowane, a mianowicie w produkcję filmową. W przypadku pytań lub sugestii jestem do waszej dyspozycji. Pozdrowienia, Mr. Lifetimeverlag

Napisany przez 2Bolitho
Mr . Lifetime pisze: ... mam ofertę, której nie można odrzucić, ...
nie chcę. (czyli jednak mogę odrzucić.)

Napisany przez Birgit
Bolitho pisze: nie chcę. (więc jednak mogę odmówić.)
tego nie wolno ci.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata