Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych tematów związanych z finansami.

Re: Która karta prepaid jest odpowiednia do używania w podejrzanych punktach akceptacji WHEN AZJA)?

Napisany przez finanz0815
Cześć!

W Azji wskaźnik przestępczości związanej z kartami kredytowymi jest powyżej średniej. Dlatego zawsze używam karty przedpłaconej do płacenia mniejszych kwot.

Która jest najtańsza?

Re: Która karta prepaid jest odpowiednia do używania w podejrzanych punktach akceptacji WHEN AZJA)?

Napisany przez 2Escorpio
No cóż, naprawdę tego nie rozumiem. Karty kredytowe są przecież ubezpieczone na takie sytuacje... większość kart przedpłaconych natomiast nie jest.

Poza tym, Kalixa wydaje się być najlepszy pod względem ceny i jakości... jednorazowo 9,95 euro... z kuponem (po prostu sprawdź w Google) możesz otrzymać dodatkowe 5 euro zniżki... Więc wychodzi na 4,95 euro.

Oczywiście istnieją również bezpłatne karty przedpłacone gdzieś za granicą, ale mają one znowu ten minus, że trudniej jest się tam zidentyfikować i doładowania są często drogie.

Pozdrawiam

Napisany przez mia88
To dla mnie także nie ma sensu. Pieniądze na pewno zostaną zwrócone, ponieważ praktycznie każda karta kredytowa jest ubezpieczona z tych właśnie powodów.
Wydaje mi się, że wcześniej polecałem tutaj kartę kredytową prepaid DKB. Można nią bezpłatnie wypłacać pieniądze za granicą. Jedynym minusem jest to, że czasami trwa długo, zanim pieniądze zostaną przelane z konta na kartę kredytową....

Napisany przez 2Escorpio
DKB ma kartę kredytową prepaid? Myślałem, że jest ona przeznaczona tylko dla osób poniżej 18 roku życia? zastanawiam się

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata