Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualizacje i rozszerzenia w środowisku forum.

Re: Autoryzowany dostęp do forum?

Napisany przez webmaster
Drodzy zarejestrowani użytkownicy forum, zostało podniesione pytanie, czy osoby niezarejestrowane (Goście) nadal będą miały dostęp do postów na forum w celu ich przeczytania. Czy Gościom powinno być nadal pozwolone uzyskiwanie dostępu do postów na forum bez konieczności rejestracji? (Goście = osoby niezarejestrowane) Możliwe zmiany: - Tylko zarejestrowani członkowie forum będą mogli czytać i dodawać nowe posty na forum. - Niezarejestrowani goście nie będą mogli czytać postów na forum - Zarejestrowani członkowie forum bez co najmniej 1 postu będą automatycznie usunięci po 90 dniach Dziękujemy za opinie Salamander

Napisany przez Globalist
No dobrze, myślę, że goście powinni mieć już prawo czytać, w przeciwnym razie forum umrze całkowicie.

Napisany przez Riepen58
W czacie mogą czytać tylko członkowie. Jest to więc dość intymne. Dołącz więc. W przeciwnym razie prawie wszystkie fora są publiczne.

Napisany przez Forexyman
Globalist pisze: Tak, moim zdaniem goście powinni móc czytać, w przeciwnym razie forum całkowicie zniknie.
Cześć Nie zgadzam się z tym, ponieważ goście i tak nie biorą udziału w życiu forum, dlatego mają mniejszy wpływ na to, czy forum przetrwa czy zginie. Myślę, że to może być o wiele więcej niż tylko forum. Uważam, że jesteśmy dobrym forum, ale brakuje nam specjalistów na przykład w dziedzinie akcesoriów komputerowych czy w przypadku awarii komputera nie mamy tutaj partnera do rozmowy. Myślę, że to powinno skłonić wielu do działania, również w tych obszarach, aby wzbogacić forum, więc jest wiele pracy do wykonania i powinno to wszystkich interesować, ponieważ to nie Fata Morgana czyta to forum, ale to my tworzymy forum Pozdrowienia

Napisany przez Globalist
Forexyman pisze: Cześć Moim zdaniem to błędne rozumowanie. Goście powinni czytać, aby rozważyć rejestrację i aktywne uczestnictwo. Kto nic nie widzi, nie przychodzi. W ten sposób forum umiera. Pomyśl o licznych subskrypcjach próbnych gazet lub jazdach próbnych samochodem. Pozdrowienia
To właśnie jest błędne rozumowanie. Goście powinni czytać, aby rozważyć rejestrację i aktywne uczestnictwo. Kto nic nie widzi, nie przychodzi. W ten sposób forum umiera. Pomyśl o licznych subskrypcjach próbnych gazet lub jazdach próbnych samochodem.

Napisany przez Forexyman
Globalist pisze: To po prostu błędne rozważanie. Goście powinni czytać, aby zastanowić się nad rejestracją, a następnie aktywnie uczestniczyć. Kto nic nie widzi, nie przychodzi. W ten sposób forum umiera. Pomyśl o tylu próbnych abonamentach gazet lub jazdach próbnych samochodem.
Cześć Wyraziłem swoje poglądy na ten temat, może tylko jedno jeszcze - jak dotąd twoje podejście nie przyniosło sukcesu, więc się mylisz. Ja osobiście oczekuję więcej od forum, a to możliwe jest tylko poprzez prawidłowe uczestnictwo. Jeśli inaczej się nie da, trzeba zmierzać tą drogą - tak wygląda moje zdanie. Oczywiście szanuję zdanie większości. Pozdrowienia

Napisany przez Forexyman
Cześć Głosowałem na nie w przekonaniu, że tylko zarejestrowani użytkownicy mogą czytać. Mam nadzieję, że tak jest poprawnie))))))) ponieważ nie jest dokładnie jasne, co oznacza NIE, a co ZA. Najlepsze pozdrowienia

Napisany przez webmaster
Forexyman pisze: Witaj Zagłosowałem za „nie”, zakładając, że tylko zarejestrowani użytkownicy mogą czytać. Mam nadzieję, że tak jest poprawnie))))))) ponieważ nie jest jasne, za co jest „NIE”, a za co „TAK” Pozdrowienia
Dostosowałem formułowanie pytania i jego definicję! Salamander

Napisany przez fritz
Ja również nie widzę absolutnie żadnego powodu, dlaczego goście nie powinni czytać postów. Każdy zaczyna jako gość, a jeśli nie ma nic do czytania, to nikt się też nie zapisuje. Problemem jest jednak to, że obecnie praktycznie nie ma żadnych postów. Jak to rozwiązać, także nie wiem, prawdopodobnie można tylko poczekać. Reklamowanie się na konkurencyjnej stronie również nie jest według mnie właściwym sposobem. DLACZEGO TERAZ JEST TO NOWY WĄTEK, NIE WIEM, NACISNĄŁEM ODPOWIEDZI, PROSZĘ PRZENIEŚĆ. Pozdrowienia fritz

Napisany przez svx_biker
fritz pisze: Nie widzę absolutnie żadnego powodu, dla którego goście nie powinni czytać postów. Każdy zaczyna jako gość, a jeśli nie ma nic do przeczytania, to nikt się nie zarejestruje.
Lub ludzie rejestrują się, aby móc poczytać. To nie ma sensu, jeśli coś jest pisane tylko z powodu postów, albo ci użytkownicy szybko rezygnują.

Napisany przez webmaster
Ankieta została zakończona z następującym wynikiem: [załącznik=92] Zastosowano większość głosów! Salamandra

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata