Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Oferty pracy w sektorze finansowym – giełda pracy, rynek pracy, ogłoszenia o pracę, oferty zatrudnienia – (doradcy bankowi, specjaliści ds. finansów, analitycy giełdowi, pośrednicy finansowi itd.).

Re: Praca dodatkowa na etat--> wprowadzanie danych/przetwarzanie danych

Napisany przez manuberger
Szukamy osób, które chcą wygodnie pracować z domu. Duże doświadczenie nie jest wymagane. Zaletą jest pewne posługiwanie się komputerem oraz zainteresowanie internetem.

Nasza platforma meingrundbuchauszug.de jest usługą składania wniosków online i składa żądany wypis z księgi wieczystej, plan zagospodarowania przestrzennego lub mapę katastralną w Państwa imieniu w odpowiednim urzędzie. Nasi klienci otrzymują żądane wypisy pocztą około 14 dni później. Wystarczy wypełnić i przesłać formularz online.
W razie zainteresowania proszę o kontakt mailowy pod adresem service@meingrundbuchauszug.de

Napisany przez mia88
Och, brzmi interesująco. Czy ktoś tutaj ma z tym doświadczenie? Może się zgłoszę!

Napisany przez big
Z tą firmą mam już dość. Same oszustwo!

Napisany przez big
Wydruk z księgi wieczystej??? Poprosiłem o to w tej uczciwej firmie - zapłaciłem 29 EUR - ale nigdy nie dostałem wydruku z księgi wieczystej!!! Ostrzeżenie! Oszustwo!

Napisany przez big
Gdzie jest wyciąg z księgi wieczystej? Czekam już trzy miesiące! Nic z 14 dni! Łatwe pieniądze! Nie wierzę! Praca dodatkowa jako oszust? NIE, dziękuję! Chciałbym odzyskać swoje pieniądze!!!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata