Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualizacje i rozszerzenia w środowisku forum.

Re: Konwertuj Word, Excel na PDF.

Napisany przez webmaster
Skonwertuj Word, Excel lub PPT na PDF WordToPDF (Freeware) Wersja 2.4 (build 137) z dnia 02.08.2007 Jeśli chcesz skonwertować pliki Word, Excel lub PowerPoint na PDF, możesz skorzystać z darmowego narzędzia WordToPDF. Tylko wcześniej skonfiguruj zewnętrzne narzędzie Ghostscript (Ghostscript jest bezpłatny). Ponieważ proces konwersji jest skomplikowany i żmudny, opracowano to narzędzie. Wykonuje ono wszystkie niezbędne prace i konfiguracje. Wymagane jest spełnienie następujących warunków: Więcej informacji...tutaj [attachment=90] Salamander

Napisany przez BadMedicine
Cześć, ten program jest naprawdę świetny. Obecnie próbuję napisać podobny program, ale jestem jeszcze bardzo nowy w tej dziedzinie... Chciałbym umieścić gotowy produkt na stronie internetowej, aby każdy mógł go używać. Nie wiem jednak dokładnie, od czego zacząć :P. Z chęcią przyjmę pomoc.

Napisany przez 2Escorpio
Czy to teraz nie jest standardowo dołączone do pakietu Office?

Napisany przez winfoer
Tak, istnieją już od dłuższego czasu programy, które symulują drukarkę i generują plik PDF z zadania drukowania. Można z nich korzystać np. za pośrednictwem przeglądarki internetowej.

Napisany przez Judith
Pobrałem za darmo program PDFCreator z chip. To wirtualna drukarka. Jestem bardzo zadowolony.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata