Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Czy istnieje możliwość uzyskania kredytu?

Napisany przez Amir
Cześć wszystkim,

obecnie potrzebuję kredytu. Kwota życzenia to 15 000 € na 72 miesiące (ok. 240 €)
Aktualnie moje dochody netto wynoszą 1 700 €, a mój wynik w Schufie wynosi około 97%.
Nie jestem pewien, czy faktycznie dostanę kredyt ze względu na moje dochody, może macie jakieś sugestie?
Mam umówione spotkanie w środę w Postbanku i mam nadzieję, że wszystko pójdzie zgodnie z planem.

Pozdrowienia
Amir

Napisany przez 2Escorpio
Cześć,

czy masz jakieś zobowiązania finansowe, takie jak inne kredyty, żona, dzieci ?

Jeśli nie, to ogólnie uważam to za możliwe. Proszę jednak pamiętać, że wciąż istnieje wiele innych rzeczy, które muszą być w porządku, takich jak stabilne zatrudnienie, itp. i ta informacja jest tylko ogólna.

Pozdrawiam, esco

Napisany przez 6Bankkaufmann
Nie zapomnij wziąć ze sobą własnego raportu ze Schufy, aby pracownik Banku Pocztowego mógł go od razu wyświetlić.

Napisany przez Finanz-Hans
Po prostu zapytaj w swoim banku. Jeśli nie masz długów ani innych dużych zobowiązań finansowych, nie powinno to być problemem, jak już wspomniał Escorpio!

Napisany przez Amir
Dziękuję wam!

Mój kredyt został zatwierdzony wczoraj przez niezwykle sympatycznego pracownika! *cieszyć się*

Jednak w zeszłym tygodniu miałem nieco gorsze doświadczenia z jedną panią...

Chciała wcisnąć mi przynajmniej 10 ubezpieczeń dodatkowych. Rata skoczyłaby z łatwością z 240€ miesięcznie na ponad 300€, oczywiście odmówiłem i była dosyć zirytowana

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata