Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Minimalna wpłata do GCI

Napisany przez Titanus
Cześć razem Chciałem właśnie założyć konto w GCI, ale nie widzę nigdzie, jaka powinna być minimalna wpłata przy otwarciu konta i jakie jest minimalne obciążenie za transakcję na zakupie/sprzedaży. Czy ktoś z Was przypadkiem wie? Serdeczne dzięki

Napisany przez Forexyman
Titanus pisze: Cześć Właśnie chciałem otworzyć konto w GCI, ale nie widzę nigdzie, jaka jest minimalna wpłata na otwarcie konta i jaka jest minimalna wartość handlu za transakcję kupna/sprzedaży. Czy ktoś z Was może wie? Bardzo dziękuję
Hej Dealerzy w Republikach Bananowych przyjmują każdą sumę))) ale to może Ci pomóc dalej https://www.godmode-trader.de/cfds/download/CFD_Brokervergleich.pdf Pozdrowienia

Napisany przez Titanus
Dziękuję, to naprawdę pomaga. Pozdrowienia z Azji

Napisany przez Hans
GCI nie wezmę, zbyt duży spread, po prostu marnujesz pieniądze!!

Napisany przez Titanus
Dziękuję za wasze odpowiedzi, zdecydowałem się na Finexo. Zaletą jest to, że ten niemiecki bank nie wymaga zbyt wielu formalności. Mogę również wejść do niego umiarkowanie, a reszta potoczy się sama. [size=medium]Wesołych Świąt dla wszystkich[/size]

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata