Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualizacje i rozszerzenia w środowisku forum.

Re: Porady inwestycyjne od Forexymana

Napisany przez webmaster
Drodzy członkowie forum, każdy inwestor jest wdzięczny za wskazówki dotyczące inwestycji, o ile opierają się one na solidnych danych badawczych. Nasz członek forum, Forexyman, posiada to umiejętność i regularnie udziela krótkich wskazówek inwestycyjnych na forum. Badanie wymaga wielu czasu i wysiłku, który nie może być bagatelizowany. Aby Forexyman nie musiał dłużej wykonywać zbędniej pracy, która potem może nie być czytana i doceniana, kwestionowane są wskazówki inwestycyjne. Ta ankieta została otwarta w imieniu Forexymana. Salamander

Napisany przez ADMCI4
Zanim wyrażę swoją opinię na ten temat, bardzo mnie interesuje, kim dokładnie jest ten Forexyman.Jaki rodzaj umiejętności posiada Forexyman? Czy ma związane z tym zawodowo, czy jakąkolwiek inną działalność zawodową wykonuje? Ile lat doświadczenia ma Forexyman na giełdzie?

Napisany przez Forexyman
Cześć @Salamander dziękuję bardzo @Godfather nie chodzi tutaj o ubieganie się o pracę)) ale żeby Cię uspokoić od 7 lat pracuję jako wolny strzelec na rynkach finansowych i zrobiłem z mojego poprzedniego hobby zawód tak naprawdę chodzi o to, czy dodatkowa praca jest niepotrzebna czy są inne życzenia co do tego, jak można byłoby jeszcze lepiej działać, jeśli masz zainteresowanie Dziękuję

Napisany przez Der-Wassermann
Cześć! Mam nadzieję, że wszyscy mieliście miłe święta Bożego Narodzenia i udane przejście w nowy rok. Chociaż obecnie nie mogę tu być tak często, zawsze chętnie czytam opinie Forexymana. Do tej pory nieźle mi idzie, stosując się do jego wskazówek. Nikt nie musi ślepo kopiować porad, interesująca jest opinia Forexymana na temat rynków, nawet dla tych, którzy są sceptyczni. Ogólnie rzecz biorąc: Uważam, że świetnie, że Forexyman poświęca czas i dzieli się z nami swoją opinią. Z mojej strony: Ogromne podziękowanie za to!

Napisany przez Larilon
Cześć Jestem tutaj zarejestrowany od niedawna, ale obserwowałem jako gość od samego początku. Dotychczas (jako inwestor indywidualny) byłem aktywny tylko na rynku szwajcarskim, chociaż prywatnie często przebywam w strefie DAX. Zwróciłem uwagę na analizy dopiero dzięki tej ankiecie, teraz obejrzałem wszystkie analizy Forexymana. Będę dokładnie przyglądał się analizom i ewentualnie rozważę inwestycje w DAX. Forexyman, dzięki za świetną pracę. Mam nadzieję, że będziesz kontynuował w tym samym duchu! Pozdrowienia, Larilon

Napisany przez Forexyman
Cześć Jestem tutaj zarejestrowany od niedawna, Pozdrowienia dla Larilon Cześć Larilon Witaj na pokładzie Dziękujemy i powodzenia

Napisany przez webmaster
Drodzy użytkownicy forum, serdecznie dziękuję za liczne uczestnictwo w ankiecie. Wyniki ankiety jednoznacznie pokazują, że prawie wszyscy użytkownicy forum doceniają wskazówki inwestycyjne od Formeymanna i nie chcą z nich rezygnować. Ja oraz w imieniu wszystkich forumowiczów mamy nadzieję, że Foreymann będzie kontynuował publikowanie interesujących wskazówek inwestycyjnych na forum. Salamander

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata