Jak to teraz działa? Nadal uważam, że to dość mylące. Jak postępujesz, gdy szukasz nowej oferty?
Nie powinno się zniechęcać na pierwszy rzut oka. Na tej stronie znajdziesz wszystko, czego poszukuje i potrzebuje łowca nagród.
Jak postępować?
Opcja 1, premie, które mogę otrzymać bezpośrednio od banku:
Nie szukam konkretnej oferty/produktu od określonego banku, ale chcę zobaczyć aktualne oferty premiowe, aby szybko i łatwo je zdobyć.
Następnie przewiń stronę kilka centymetrów w dół do sekcji 1. Premie za własne transakcje. Tam oferty są wymienione według kategorii, takich jak
konto osobiste,
lokata terminowa, rachunek papierów wartościowych, karty kredytowe, konta oszczędnościowe, dla nieletnich itp.
Klikając, przechodzę do konkretnej oferty
Opcja 2, polecanie przez przyjaciół:
Wiem już, który bank mnie interesuje, i chcę sprawdzić, czy bank oferuje odpowiedni program. Następnie przewijam do sekcji 2. Premie za polecanie przez przyjaciół.
W tej tabeli wybieram odpowiednią firmę/bank. W Twoim przypadku byłaby to Renaultbank pod literą R w zakładce Banki/Brokery.
W pierwszej kolumnie znajduje się link do firmy, w drugiej kolumnie informacja o dostępności programu poleceń. Klikając, od razu trafię na stronę związana z polecaniem przez przyjaciół.
Ale sprawdzam też ostatnią kolumnę, ponieważ tam dodatkowo wymienione są oferty, w których można otrzymać premię bezpośrednio od banku. Innymi słowy, wszystko to, co zostało zapisane pod 1. Premie za własne transakcje jest także wymienione dla danej firmy.
Dlatego zawsze warto sprawdzić, czy można dodatkowo skorzystać z akcji polecania przez przyjaciół. Więc nie patrz tylko na opcję 1, ale zawsze również sprawdź informacje dotyczące polecania przez przyjaciół
U góry po prawej stronie strony można zobaczyć w sekcji Usługi: Aktualności, jakie nowe promocje i oferty zostały dodane. A tuż pod tym, w sekcji Najlepsze oferty dla dorosłych , znajdziesz przegląd najlepszych stóp procentowych na produkty inwestycyjne, zazwyczaj
lokaty terminowe.
Jak już wspomniałem, uważam tę stronę za naprawdę praktyczną, ponieważ zawiera wszystko, czego potrzebujesz, aby szybko i łatwo zdobyć premie i zarobić dodatkowy dochód.