Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Pomoc komputerowa

Napisany przez Forexyman
Cześć Ostatnio mam problem z zamrażaniem się myszy i ekranu, co zmusza mnie do ponownego uruchamiania komputera. Czy ktoś ma pojęcie, co może być tego przyczyną lub co można zrobić w tej sytuacji? Brak wirusów, próbowałem naprawić brakujące pliki systemowe z płyty Windows, ale to nie pomogło. Pozdrowienia

Napisany przez franzakoch
Cześć Forexyman, Nie mam rozwiązania Twojego problemu, ale jeśli mówisz po francusku, spróbuj tego linku: www.commentcamarche.net - już kilka razy pomógł mi znaleźć dobre wskazówki! Powodzenia, Franz

Napisany przez Forexyman
franzakoch pisze: Hoi Forexyman, ale w przypadku, gdy mówisz po francusku, spróbuj tego Powodzenia Franz
Hoi Franz Merci cest tres gentil Seulement un peu Pas beaucoup mais je vais le lire Viele Grüsse

Napisany przez webmaster
Forexyman pisze: Cześć mam pytanie, ostatnio zamarza mi mysz i ekran muszę zrobić ponowne uruchomienie czy ktoś ma pojęcie, co może być tego przyczyną lub co można zrobić Brak wirusów próbowałem naprawić brakujące pliki z oryginalnej płyty Windows CD ponieważ przypuszczałem, że może czegoś brakować to również nie pomogło dalej Pozdrowienia
Cześć Forexyman, jako że pracuję w dziedzinie informatyki, moje pierwsze pytanie zawsze brzmi: Jakie zmiany (instalacje oprogramowania, usunięcia, ustawienia, itp.) zostały dokonane przed pojawieniem się tego problemu. Salamander

Napisany przez Forexyman
Cześć Salamander Tak, usunąłem kilka programów (stare i nieużyteczne dotyczące WLAN itp.) Dlatego dzisiaj ponownie zainstalowałem W2kSP4 ze strony internetowej Następnie chciałem zainstalować nowe aktualizacje ze strony Windows, ale niestety nie działa Dostaję tę odpowiedź, to dziwne, od południa, po zainstalowaniu tego nowego W2KSP4 problem nie występuje Dziękuję wszystkim za szybką pomoc Pozdrowienia PS: Moja prędkość internetu jest teraz również zaburzona Powinno być ponad 1MB Coś jeszcze nie jest w porządku, brakuje czegoś w nowym WLAN Niemogło to być przyczyną, ponieważ po ponownej instalacji test i prędkość były w porządku

Napisany przez Forexyman
Cześć czy to jest błąd sterownika czy ustawienia przeczytałem wiele rzeczy na ten temat, ale nadal się nie rozumiem Dziękuję za pomoc Pozdrowienia

Napisany przez cook
Forexyman pisze: Cześć Czy to błąd sterownika czy ustawienie? Przeczytałem wiele na ten temat, ale nadal nie jestem mądry. Dzięki za pomoc. Pozdrowienia
Cześć, Czy nadal masz te same problemy jak na początku stycznia, czy to coś nowego? Pozdrawiam

Napisany przez dvda
AGP Status = Wyłączony

brzmi jak problem z sterownikiem chipsetu.

Można spróbować go zaktualizować tutaj:

https://www.viaarena.com/default.aspx?PageID=420&OSID=3&CatID=1230

Napisany przez Forexyman
cook pisze: Cześć, Czy nadal masz te same problemy jak w połowie stycznia, czy to coś nowego? Pozdrowienia
Witaj Przyjaciele, bardzo dziękuję nie, to było to samo problem Cytat od dvda Status AGP = Wyłączony brzmi jak problem z sterownikiem chipsetu. Można go nadpisać: DVDA, Klasa tysiąca dziękuję wszystko znowu w porządku teraz Pozdrowienia

Napisany przez Forexyman
Cześć ludzie jak to znowu wyłączyć, chciałem tylko zaktualizować mój adres e-mail, teraz za każdym razem, gdy się loguję lub wylogowuję, zadawane jest to pytanie Dzięki

Napisany przez webmaster
Jaki to formularz typu Popup? O jakiej aplikacji mówisz? Salamander

Napisany przez Forexyman
Salamander pisze: Co to jest formularz wyskakujący? O jakiej aplikacji mówisz? Salamander
Cześć Salamander chodzi o logowanie i wylogowanie się z tego forum dzisiaj zmieniłem tylko swój adres e-mail i teraz za każdym razem podczas wylogowania i logowania jestem pytany o to Pozdrowienia

Napisany przez webmaster
To wyskakujące okno wydaje mi się zupełnie nieznane. Jakiej przeglądarki używasz? Czy zainstalowałeś jakieś dodatkowe narzędzia do automatycznego logowania się do programów innych firm? Salamander

Napisany przez Forexyman
Salamander pisze: To okno dialogowe wydaje mi się zupełnie nieznane. Jakiej przeglądarki używasz? Czy zainstalowałeś jakieś dodatkowe narzędzia do automatycznego logowania do programów firm trzecich? Salamander
Cześć Salamander Dzięki za pomoc, niechcący zapisałem hasło w przeglądarce. Usunąłem je, teraz błąd został naprawiony. Dzięki bardzo

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata