Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: www.p95pro.net

Napisany przez xyz00
P95Pro oznacza Projekt 95 Professional i oferuje nowe rozwiązania dla handlu opcjami binarnymi.

W przypadku wersji demonstracyjnej działa to faktycznie. Kto z was ma z tym doświadczenie i chciałby się nimi podzielić?

Napisany przez Katakuna
Nie znałem wcześniej tej strony, więc postanowiłem zrobić trochę researchu. Wygląda na średnio wiarygodną, a opinie na jej temat są podzielone. Niektórzy uważają, że można wygrywać na wirtualne pieniądze, ale na prawdziwe przegrywać, co sugeruje typową ofertę pokuszenia. Tak więc, ja również oceniam to portal podobnie

Napisany przez benhuebner
Tylko trzymajcie się z dala od tego oprogramowania, są powody, dla których jest darmowe! W przypadku konta demo wszystko działa świetnie, a z prawdziwymi pieniędzmi nieustannie tracisz!

Napisany przez Cashflowclub MD
Dokładnie takie same doświadczenia udało mi się także znaleźć...

Przychodzą i odchodzą co pół roku z nowym konceptem, ale w gruncie rzeczy sprzedając ten sam produkt

Napisany przez C.Spielvogel
Uważaj Uważaj Uważaj

Dzień dobry wszystkim razem , te roboty handlowe .....

Istnieje tylko bardzo mało , mniej robotów handlowych niż ziaren piasku na plaży.
Setki maszyn, które przyciągają pięknymi filmami, i przynoszą dużo pieniędzy reklamodawcy, ale tylko jemu,....

Jako doradca inwestycyjny, trader i coach tradera napisałem artykuł na ten temat, pracowałem sam ponad 10 lat w dziale papierów wartościowych dużej niemieckiej banku i doświadczenia inwestorów, którzy rozmawiali ze mną osobiście, były w 100% negatywne.

Większość artykułów dostępna jest tylko dla moich klientów w obszarze Log-In, ale ponieważ nie chcę, aby odeszli od obszaru papierów wartościowych z powodu nieuczciwego dostawcy, artykuł znajduje się w części dostępnej ogólnie na mojej stronie internetowej.
Jestem bardzo zafascynowany różnymi aspektami obszaru papierów wartościowych,
i proszę o zapoznanie się najpierw z częścią teoretyczną przed inwestycją.

Artykuł : Roboty handlowe w internecie
Z powodów praw autorskich proszę przeczytać artykuł na mojej stronie internetowej.

Naucz się handlować krok po kroku i osiągaj zyski w coraz krótszych odstępach czasu aż do osiągnięcia swojego Take Profit.

Życzę powodzenia

Z poważaniem

Christian Spielvogel
ChristianSpielvogel.de

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata