Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Szukam darmowego konta oszczędnościowego dla

Napisany przez Cashflowclub MD

Dzięki za wpis ... ALE:

Tutaj mamy znowu problem z wpłacaniem pieniędzy. Czasem trzeba być w stanie wpłacić kwotę X, a jeśli kosztuje to 5 EUR, to równie dobrze mogę otworzyć konto w moim SPK ... prawda?

Przepraszam, ale nie mogę nic na to powiedzieć. To jeszcze nie był temat dla Ciebie, a teraz nie przeprowadzę dla Ciebie poszukiwań

Być może alternatywą byłoby wpłacenie pieniędzy na inne, tańsze konto (rodzice, krewni) i dokonanie przelewu stamtąd?

Napisany przez florianmeier
Comdirect ma być jedynym bankiem internetowym, w którym można bezpłatnie wpłacać gotówkę we wszystkich oddziałach CoBa w Niemczech.

Napisany przez Sparer44

Comdirect powinien być jedynym bankiem bezpośrednim, w którym można wpłacać pieniądze bez opłat we wszystkich oddziałach CoBa w Niemczech.

Tak, moim zdaniem to jest prawda!

Napisany przez Belgien

Comdirect powinien być jedynym bankiem bezpośrednim, w którym można na terenie całych Niemiec bezpłatnie wpłacać pieniądze w oddziałach CoBa.

To nie jest prawda, inne banki bezpośrednie oferują również w ramach współpracy z bankami partnerskimi możliwość bezpłatnej wpłaty gotówki na konto banku bezpośredniego. Oto (niepełna) lista:

- Netbank współpracuje z Reisebank (szczególnie na dworcach kolejowych i lotniskach).

- Ing-DiBa współpracuje z Degussa Bank.

- Norisbank oferuje bezpłatne wpłaty gotówki za pomocą karty EC/Girocard we wszystkich bankomatach wpłat macierzystego banku Deutsche Bank.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata