Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Ankieta na stronie internetowej - jak zorganizować?

Napisany przez Boris69
Prowadzę stronę internetową na temat finansów i czasami chciałbym również umieszczać ankiety, aby dowiedzieć się czegoś o zachowaniu moich odwiedzających. Na początek chcę zapytać o preferencje płatnicze: gotówka, karta debetowa czy kredytowa. Niestety nie mam pojęcia, jak to zrobić. Istnieje oprogramowanie dostępne za darmo w internecie. Czy ktoś ma z tym doświadczenie? Czy to wystarczy? Znajomy polecił mi stronę netigate.de, którą używa w swoim miejscu pracy. Zastanawiam się jednak, czy jest to odpowiednie rozwiązanie, czy może nie potrzebuję aż tak profesjonalnego oprogramowania do ankietowania? Czy ktoś ma doświadczenie w tworzeniu ankiet na stronach internetowych? Jestem zdezorientowany... I z jakimi kosztami musiałbym się faktycznie liczyć?

Napisany przez Bueltke
Cześć,

czy masz trochę doświadczenia w programowaniu, na przykład w PHP? Jeśli tak, integracja zapytania nie powinna stanowić większego problemu. Jeśli nie masz o tym pojęcia, warto rozważyć skorzystanie z usług zewnętrznego dostawcy. Należy jednak pamiętać, że w takim przypadku dane będą przechowywane u osób trzecich i w zależności od rodzaju danych, jakie chcesz uzyskać, mogę to uznać za delikatne.

Napisany przez AlexVergleicht
Google pomaga, najlepiej sprawdź tutaj poll-maker.com

Na tej stronie można tworzyć ankiety i następnie osadzać je na własnej stronie.

Ja używam Wordpressa, gdzie masz wtyczki do wszystkiego, ale generalnie wszystko można znaleźć. Wystarczy wyszukać w Google generator ankiet.

Powodzenia!

Napisany przez kitycat
W Wordpressie jest to bardzo proste. Można również zintegrować forum.

Napisany przez Malivin

Google pomaga, najlepiej zajrzyj na stronę poll-maker.com

Na tej stronie można tworzyć ankiety i następnie osadzać je na swojej stronie.

Ja sam używam Wordpressa, gdzie masz wtyczki do wszystkiego, ale tak naprawdę wszystko można znaleźć w ten sposób. Wyszukiwarka Google i szukaj generatora ankiet.

Powodzenia!

Wordpress jest naprawdę świetny do tego celu - dzięki wspaniałym deweloperom za wiele wtyczek!

Napisany przez mikaela
Istnieją darmowe skrypty, których możesz użyć! Po prostu wyszukaj w Google ankieta php!

Napisany przez tivopu
Ja, poleciłbym do tego również WordPress. To najprostsze i najłatwiejsze rozwiązanie. Oczywiście, pod warunkiem, że na serwerze nie ma jeszcze zainstalowanego WordPressa jako systemu zarządzania treścią!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata